reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Mąż pojechał do pracy a ja dalej sama z mala siedzę. Pokój jak po tornado wygląda

Ake się rozpisalyscie nieźle :-)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ja kiedyś słyszałam tekst koleżanki chłopaka ze sexu w ciąży.nie będzie.bo później o synu.Powiedzą ze w ciemie bity

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa, zagoić się zagoi, ale jeśli Cię natną/pękniesz, to będziesz szyta i wtedy strach jest, czy nie puści, czy nie za ciasno/nie za luźno... Ja to się strasznego doła nabawiłam przez nacięcie... :baffled:

femme fatal, ale ślicznie Ninka wygląda w okularkach :-D Trzymam kciuki za jej wyzdrowienie!

Gabi, mój to się oczytał i wie, że seks dziecku nie zagraża :-D

DSCN1496 - Kopia.jpg

Dwa dni po porodzie. Schizowałam, bo miała od wysiłku kreseczkę na nosku i w nocy nie spałam tylko się w duchu modliłam, żeby jej ta kreska zeszła, taka ze mnie matka :eek:

Załączniki

• DSCN1496 - Kopia.jpg
    DSCN1496 - Kopia.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 31
Oho mdłości mi wtrącają :-/ dzisiaj chociaż na kilka h odpuscily wiec jest się z czego cieszyć.

Ja się zastanawianiam jaki mi rachunek za prąd przyjedzie odkąd w domu siedzę to ciągle się coś gotuje to dla mnie to dla młodej a na koniec dla męża :p

zemdlałam na podwórku
ojciec chce mnie do szpitala zawieźć
ciekawe tylko z kim ja dziecko zostawię.... masakra jakaś
może to od tej pogody
sama nie wiem
ogólnie ok się czuje

mama blogerka ja bym nie ryzykowala. moze to nic powaznego, ale uwazam ze lepiej by lekarz to ocenil

ps jak sie lepiej poczujesz wstaw raz jeszcze prosze link swojego bloga :)

reklama
Do góry