reklama
zuzanna8704
Fanka BB :)
U alergologa już byliśmy - porażka, jedynie co się dowiedziałam, że dziecko nie wygląda na chore, jest duży na swój wiek i mam obserwować dziecko... Już się umówiłam do innego lekarza, ale do tej pory byliśmy już u czterech to albo patrzą na mnie jak na świruskę, albo straszą, że bagatelizuję i chrypka może być objawem niedrożności oddechowej... Bujamy się już tak 2 miesiące
zuzanna8704
Witaj U nas dzisiaj jakby lepiej temperatury już nie ma, chrypka trochę zmalała , całe szczęście Miłego dnia życzę wszystkim:-)
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witaj Zuzanna! Niestety nic nie pomogę, ale jeśli Cię to niepokoi to warto konsultować do skutku.
Zdrówka dla chorych dzieciaczków!
Moje córy miały właśnie jakąś infekcję z wysoką gorączką i bólem brzucha na początku. Na szczęście młody zdrów jak na razie...
Zdrówka dla chorych dzieciaczków!
Moje córy miały właśnie jakąś infekcję z wysoką gorączką i bólem brzucha na początku. Na szczęście młody zdrów jak na razie...
zuzanna8704
Witaj Megami Tak też mam zamiar czynić nie zważając na olewcze podejście niektórych lekarzy W końcu trafię na kogoś kto nam pomoże
jenn200818
Zuzanna witaj ;-) Tak jak dziewczyny radzą, proponuję konsultacje u innego lekarza.
U nas chorób brak póki co, ale zębów także brak :-) Czekamy cierpliwie.
Dzisiaj głowa mi pęka, nie wiem czy to ciśnienie czy coś innego ale zwariować idzie. W takich chwilach żałuję, że dzieci nie mają wyłącznika :-(
U nas chorób brak póki co, ale zębów także brak :-) Czekamy cierpliwie.
Dzisiaj głowa mi pęka, nie wiem czy to ciśnienie czy coś innego ale zwariować idzie. W takich chwilach żałuję, że dzieci nie mają wyłącznika :-(
zuzanna8704
Witaj Jenn
Tak też uczynię U nas też póki co bez zębów Nataniel ślini się od 3 miesięcy i z utęsknieniem wypatrujemy tych małych ząbeczków
Tak też uczynię U nas też póki co bez zębów Nataniel ślini się od 3 miesięcy i z utęsknieniem wypatrujemy tych małych ząbeczków
reklama
bada m.
Miłego dnia i zdrówka dla Wszystkich
Witaj zuzanna i pisz śmiało
Ja jestem taka zła bo w piątek powinnam mieć macierzyński na koncie,a tu dupa aź zadzwoniłam do zus i poinformowano mnie,że do końca tygodnia otrzymam
Wiecie jak to jest gdy się czeka na kasę jak na zbawienie
Witaj zuzanna i pisz śmiało
Ja jestem taka zła bo w piątek powinnam mieć macierzyński na koncie,a tu dupa aź zadzwoniłam do zus i poinformowano mnie,że do końca tygodnia otrzymam
Wiecie jak to jest gdy się czeka na kasę jak na zbawienie