reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
U alergologa już byliśmy - porażka, jedynie co się dowiedziałam, że dziecko nie wygląda na chore, jest duży na swój wiek i mam obserwować dziecko... Już się umówiłam do innego lekarza, ale do tej pory byliśmy już u czterech to albo patrzą na mnie jak na świruskę, albo straszą, że bagatelizuję i chrypka może być objawem niedrożności oddechowej... Bujamy się już tak 2 miesiące

Witaj Zuzanna! Niestety nic nie pomogę, ale jeśli Cię to niepokoi to warto konsultować do skutku.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków!

Moje córy miały właśnie jakąś infekcję z wysoką gorączką i bólem brzucha na początku. Na szczęście młody zdrów jak na razie...

Witaj Megami :) Tak też mam zamiar czynić nie zważając na olewcze podejście niektórych lekarzy :wściekła/y: W końcu trafię na kogoś kto nam pomoże :)

u nas dzis osluchowo juz ladnie tak ze jutro chyba wychodzimy. musimy tylku kupic nubilizator do inchalacji zeby tu juz nie przychodzic :)
zuzanna zycze Ci zebys szybko dobrego lekarza znalazla

Zuzanna witaj ;-) Tak jak dziewczyny radzą, proponuję konsultacje u innego lekarza.

U nas chorób brak póki co, ale zębów także brak :-) Czekamy cierpliwie.
Dzisiaj głowa mi pęka, nie wiem czy to ciśnienie czy coś innego ale zwariować idzie. W takich chwilach żałuję, że dzieci nie mają wyłącznika :-(

Witaj Jenn :)
Tak też uczynię :) U nas też póki co bez zębów :) Nataniel ślini się od 3 miesięcy i z utęsknieniem wypatrujemy tych małych ząbeczków :)

reklama
Miłego dnia i zdrówka dla Wszystkich :happy:

Witaj zuzanna :happy: i pisz śmiało

Ja jestem taka zła bo w piątek powinnam mieć macierzyński na koncie,a tu dupa aź zadzwoniłam do zus i poinformowano mnie,że do końca tygodnia otrzymam
Wiecie jak to jest gdy się czeka na kasę jak na zbawienie :-p

Do góry