reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wcielo mi gdzieś posta :-/ nie chce mi się pisać drugi raz w skrócie padam na pysk po długim gorącym spacerze :p i ciesze się z dobrych wieści Nieobecna i Filipiamama :-)

reklama
Słuchajcie dziewczyny dziś chce wstawić listę (wydaje mi się ze juz czas) i nie wiem czy wy tej listy nie chcecie czy czekacie czy co ale będzie to bardzo krótka lista bo mało która napisała wiadomość! Wiec jeśli chcecie być na liście piszcie do mnie prive!!

Doggi, a dużą masz różnicę wieku z rodzeństwem? Ja z braćmi mam niewielką, jeden 4 lata młodszy i drugi 6 lat młodszy, więc bawiliśmy się zawsze razem :tak:

Nulini Brat 1,5 roku starszy a siostra 4 lata młodsza jestem in the middle ;) ale mój brat to długi temat generalnie wieśniak ale z siostra za to od kilku lat mamy super kontakt :) ale za dzieciaka te 4 lata to było dużo i nie moglysmy się dogadać

Mama blogerka możesz tu napisać ;) bo te dane i tak będą na publicznej liście :) ale zawsze mogę usunąć post z danymi. Imię twoje, wiek, miejscowość, data porodu, rodzeństwo jeśli jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama Blogerka, widzę, że też miałaś przedświąteczny prezent :-) ja 1 córę urodziłam 20.12, słodki berbeć przy choince :-D

Doggi super, że w końcu będzie lista! Na pewno się powiększy, jak już zawiśnie to mam nadzieję więcej mam da Ci znać na priv ;)

Gdyby nie wywołanie porodu to pewnie urodziła by się po świętach ale nie wiem czy żywa.

Ja jestem z 16.12 a moja mama z 19.12

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja nie wiedziałam o akcji juz pw poszło :-)

Ja mam 11 lat starsza siostrę i się dobrze dogadujemy ;-) ale to dopiero jak skończyłam 18 i zaszłam w ciążę bo tak to za duża różnica wieku nie było o czym gadać... Teraz juz się wyrownalo i jest git

Ostatnia edycja:
Do góry