reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi wiem, że z Excela łatwo się kopiuje, ale niestety nie umiem obramowania włączyć, tzn ramki tu nie kopiuje. Ale na pewno raz dwa coś ogarniesz ;)

Megami wkleilam ale jak wrzucam na forum jest rąk małe ze nic nie widać a u mnie na kompie zapisane duże nie kumam jutro coś popracuje więcej nad tym ;(

Doggi, to u mnie zupełnie inaczej, ze średnim bratem (tym 4 lata młodszym) zawsze się super bawiłam, trzymaliśmy sztamę i zawsze co zbroiliśmy, to zwalaliśmy na najmłodszego ;-) Później jak ja już poszłam do gimnazjum i zaczęły się randki, koleżanki, etc., to bracia bawili się ze sobą :tak: Ale kontakt mamy ze sobą bardzo fajny, średni jest chrzestnym Tosi, najmłodszy będzie chrzestnym za rok :-D

Ja mam brata 10 lat młodszego i jak na razie kontaktu za bardzo nie mamy. To znaczy rozmawiamy, nie kłócimy się, ale żeby znaleźć wspólny temat, to jeszcze nie ten czas, myślę, że jak znajdzie sobie kiedyś żonę i będzie miał dzieci, to wtedy jakoś to się ułoży. Jest chrzestnym mojego młodszego syna, starszego nie mógł być, bo był za mały. :)

Uciekam bo straszna burza się zrywa:szok::szok:

Jezyk zazdroszczę Ci tej burzy :-p:-p:-p
Ja sie chetnie dopiszę do listy po 26 (po USG i przyznaniu się w pracy co i jak )

edit: mam problem z suwaczkiem :sorry2: nie umiem go wrzucic...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się przeziębiłam na maksa, nos cały zatkany :/ dopiero co zwalczyłam chrypę i kaszel, cos sie mnie czepiły choroby w tej ciazy.

agatekw w "panel użytkownika" klikasz (po lewej str) edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod suwaczka

Do góry