reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Megami, identycznie jak u mnie, wychowałam się niemalże na wsi, bo co z tego, że wioska ma prawa miejskie, jak to wioska, las pod domem i moim wielkim marzeniem jest kiedyś tam mieszkać. Niestety 15km od Częstochowy, dlatego musielibyśmy mieć dobrą pracę, żeby opłacały się dojazdy :-(

femme fatal, grzeszysz! Ja się dziś poryczałam, jak się okazało, że nasze plany wakacyjne mogą lec w gruzach i nie zobaczę morza w tym roku... Nie ma dla mnie takiej opcji, morze raz w roku to absolutny MUS! :-D

bada m., kurcze, przydałby się podwieszony wątek tylko z datami wizyt, żebyś mogła tylko dane zmieniać... Bo w natłoku wiadomości to ginie :-(

reklama
Ja do pracy Codziennie 20 km dojechać musze,wcześniej było 38 km

My tylko czekamy aż działka się sprzeda i chcemy segment kupic

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Jestem już po wizycie. Pan doktor poproszony zgodził się na szybkie USG, bez pomiarów i cudów, bo to za 2 tygodnie. Maluszek jest sobie tam gdzie był, nawet mężowi pomachał nóżkami i rączkami.

Teraz mam USG 26.06 i wizytę 10.07.

Mama Blogerka, tylko że w Częstochowie większość ofert pracy jest za 1200zł na rękę, gdyby od tego odliczyć koszty dojazdu do pracy, to by nic na życie nie zostało :-(

nieobecna, SUPER!!! Ale ulga!!!

Hej dziewczyny wróciłam w końcu. Czemu zawsze te wszelkie wyjazdy takie męczące?

Wybaczcie nie nadrabiam bo to fizycznie niemożliwe ;)

reklama
Do góry