reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jakieś komplikacje? No to widzę macie co świętować w grudniu. Mój mąż z 17.12
Co do kaszlu nie wiem. Są jakieś syropy bezpieczne w ciąży. Duże wymioty? :(

Mamablogerka - a co się stało ze musieli wywoływać? Dobrze ze odpowiedzialni lekarze Ci się trafili...
Co do kaszlu to myślę że nie ma co szukać ratunku w sieci tylko gnac do lekarza

Femme fatal nie wiem czy chcecie o tym przed porodem czytac

Byłam u lekarza. Kazał mi ten syrop dla.kobiet w.ciąż.brać a ja.po nim.jeszcze.bardziej kaszle

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

A kaszel suchy? Mokry? Może jakieś inhalacje z soli fizjologicznej... Nie fajnie, na pewno pić trzeba, skoro wymioty Cię łapią.

A co do komplikacji, jak w jakikolwiek sposób można zapobiec jakiemuś zagrożeniu, to warto napisać. Jak nas nastraszy tylko to jak uważasz ;)

Napisze Wam później jak będę na kompie

Mamusiom z Wawy odradzam szpital Św. Zofii. Pilnuje dziewczyny ilości wód plodlowych w ciąży. Jak Wam lekarz powie ze za dużo czy za mało to nie dajcie się sprawić. Po za tym dobrze wątpliwości u dwóch lekarzy konsultować

Kaszel suchy ale taki szarpjacy w oskrzelach

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Na suchy kaszel inhalacje jak najbardziej wskazane. Nawilżanie powietrza itd, mam nadzieję, że szybko przejdzie.

reklama
Do góry