reklama
McPearl
Fanka BB :)
Dziewczyny po szczepieniu, czy u waszych dzieci też po jednej szczepionce na nodze zrobiło się takie czerwone i jest taka kulka pod spodem? Mój biedaczek ma taki ślad.
Kurcze, coś mnie dzisiaj trochę gardło boli. Oby nie poszło dalej bo nie mam czasu chorować a okres mam taki, że nie pamiętam kiedy tak ostatnio miałam, chyba po porodzie. Bo przed ciążą to właśnie takie skąpe były.
Kurcze, coś mnie dzisiaj trochę gardło boli. Oby nie poszło dalej bo nie mam czasu chorować a okres mam taki, że nie pamiętam kiedy tak ostatnio miałam, chyba po porodzie. Bo przed ciążą to właśnie takie skąpe były.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Lay, kurcze nie wiem, ale mój ma chyba takie samo, tak przynajmniej mi się wydaje. Ciężko tak po focie stwierdzić Teraz na szyi nie ma, ale miał identyczne.
Zobacz załącznik 673894Zobacz załącznik 673895
Edit. Pod okiem cwaniak się zadrapał, nie nadążam obcinać pazurków
Zobacz załącznik 673894Zobacz załącznik 673895
Edit. Pod okiem cwaniak się zadrapał, nie nadążam obcinać pazurków
Ostatnia edycja:
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Jak dla mnie od potu, ale niech się mądrzą lekarze ;-) zawsze to pewniej. A jak reszta ciała? Brzuszek? Jak skóra na zgięciach itd? Jak też tam problem to można gdybać cóż to innego, może proszek, może dieta. U mojego tak samo mam wrażenie, gdy się bardzo przy płaczu spocił to i na brzuchu miał. Zniknęło. Reszta ciała ładna, delikatna.
19 marca już niedługo, to się okaże.
19 marca już niedługo, to się okaże.
Reszta ciałka ok. Troche krostek ma na główce. Najbardziej wlasnie ta szyjka i troszkę dekolt.
Odstawiłam całkowicie nabiał, pije kawę z mlekiem sojowym ( a raczej napojem sojowym). Zastanawiam sie tez czy to przypadkiem tez nie po mleku modyfikowanym. Dajemy małej Enfamil, ale z reguły tylko na wieczor. Czyli na 6-7 karmien 1 to mm.
U nas sie przejasnilo, wiec moze wyjdziemy na spacerek.
A jeszcze jedna sprawa. Zauważyłam, ze od jakiegoś czasu mała spi i leży z glowka przekrecona tylko na prawa stronę. Potrafi obrócić na lewo, ale tylko na chwile. Nigdy nie spi z głowa w lewo. Obroniliśmy łóżeczko, ale to nic nie daje. Kładziemy na boku, tak by nie mogła główki przechylić. Ale i tak znajdzie sposób by przewrócić sie na plecki i głowa na prawo. Co z tym robić? Udać sie do jakiejś poradni rehabilitacyjnej?
Przepraszam, ze zawracam wam ciagle głowę, ale to moje pierwsze dziecko i s.ram w gacie ze strachu.
Odstawiłam całkowicie nabiał, pije kawę z mlekiem sojowym ( a raczej napojem sojowym). Zastanawiam sie tez czy to przypadkiem tez nie po mleku modyfikowanym. Dajemy małej Enfamil, ale z reguły tylko na wieczor. Czyli na 6-7 karmien 1 to mm.
U nas sie przejasnilo, wiec moze wyjdziemy na spacerek.
A jeszcze jedna sprawa. Zauważyłam, ze od jakiegoś czasu mała spi i leży z glowka przekrecona tylko na prawa stronę. Potrafi obrócić na lewo, ale tylko na chwile. Nigdy nie spi z głowa w lewo. Obroniliśmy łóżeczko, ale to nic nie daje. Kładziemy na boku, tak by nie mogła główki przechylić. Ale i tak znajdzie sposób by przewrócić sie na plecki i głowa na prawo. Co z tym robić? Udać sie do jakiejś poradni rehabilitacyjnej?
Przepraszam, ze zawracam wam ciagle głowę, ale to moje pierwsze dziecko i s.ram w gacie ze strachu.
reklama
Stokrotka34
Fanka BB :)
Lay moje chyba tez takie maja Iga bardziej w dotyku jest to takie szorstkie ale ja pomyslałam ze to od mokrego coś sie uleje przy karmieniu np no i slinią sie obie. Kiedys jak mocno przytulała sie do mamy mojej to ja mocno podrażniło