reklama
U nas podobnie tylko więcej tego było.
Dziewczyny w mm też jest bialko. Poza tym wczoraj mi tłumaczyła, że nawet gdyby pojawiło się jakieś uczulenie to kobieta może dziennie do pół litra mlecznych rzeczy, bo taka sama ilość jaka przeniknie z tego mleka do cyca jest też zawarta w mieszankach leczniczych.
Można też spuścić z cyca pierwsze kilkanaście kropel bo najpierw leci laktoza, potem coś tam i coś tam. Tłuszcze i wszystko tylko nie pamiętam w jakiej kolejności. Dlatego ważne jest żeby podczas jednego karmienia ksrmic do końca z jednej piersi, bo wtedy dostaje wszystkie niezbędne składniki.
Co jeszcze? Jak poca się raczki, stopki i kark (podczas spania) i mocz ma ostry zapach to może świadczyć o braku witaminy d3 mimo podawania.
Można jeść brokuły, kalafior, paprykę czerwoną, żółtą.
W kwietniu mam pojechać to ustalimy jak karmić młodego jak wrócę do pracy.
Ogólnie młody okaz zdrowia, cudny, boski tylko się cieszyć.
Dziewczyny w mm też jest bialko. Poza tym wczoraj mi tłumaczyła, że nawet gdyby pojawiło się jakieś uczulenie to kobieta może dziennie do pół litra mlecznych rzeczy, bo taka sama ilość jaka przeniknie z tego mleka do cyca jest też zawarta w mieszankach leczniczych.
Można też spuścić z cyca pierwsze kilkanaście kropel bo najpierw leci laktoza, potem coś tam i coś tam. Tłuszcze i wszystko tylko nie pamiętam w jakiej kolejności. Dlatego ważne jest żeby podczas jednego karmienia ksrmic do końca z jednej piersi, bo wtedy dostaje wszystkie niezbędne składniki.
Co jeszcze? Jak poca się raczki, stopki i kark (podczas spania) i mocz ma ostry zapach to może świadczyć o braku witaminy d3 mimo podawania.
Można jeść brokuły, kalafior, paprykę czerwoną, żółtą.
W kwietniu mam pojechać to ustalimy jak karmić młodego jak wrócę do pracy.
Ogólnie młody okaz zdrowia, cudny, boski tylko się cieszyć.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Taka wysypke moj tez ma I tez niego wiem od czego. Polozna mowila, ze to z przegrzania, no ale on to glownue na buzce MA.
Co do herbatek to ja daje mojemu hipp z kopru wlaskiego ta do zaparzania bez cukru I nawet mu wychodzi, lyka I sie nie krzywi
Co do herbatek to ja daje mojemu hipp z kopru wlaskiego ta do zaparzania bez cukru I nawet mu wychodzi, lyka I sie nie krzywi
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
W dotyku są krostki, czasem się robią czerwone, a czasem są blade, przemywam Octeniseptem, ale niczym nie smaruję
KOCHAM CIĘ ZA TE SŁOWA!!!
Mój tata dzisiaj zażyczył sobie sałatkę grecką i aż mnie skręca, bo bym zjadła, ale się boję, czy pomidor nie zaszkodzi :-(
Cebuli to wiem, żeby nie jeść...
Nie wiem, czy to po Delicolu, ale Młody ma rzadkie kupy
I nie zauważam poprawy, jeśli do jutra będzie tak samo, to chyba znaczy, że to jednak nie nietolerancja laktozy???
kobieta może dziennie do pół litra mlecznych rzeczy, bo taka sama ilość jaka przeniknie z tego mleka do cyca jest też zawarta w mieszankach leczniczych.
KOCHAM CIĘ ZA TE SŁOWA!!!
Mój tata dzisiaj zażyczył sobie sałatkę grecką i aż mnie skręca, bo bym zjadła, ale się boję, czy pomidor nie zaszkodzi :-(
Cebuli to wiem, żeby nie jeść...
Nie wiem, czy to po Delicolu, ale Młody ma rzadkie kupy
I nie zauważam poprawy, jeśli do jutra będzie tak samo, to chyba znaczy, że to jednak nie nietolerancja laktozy???
reklama