reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

No u nas bardzo mocno widoczne wlasnie w czasie płaczu. Zauważyłam też na głowie takie krostki.
U nas wyglada to tak:
ImageUploadedByForum BabyBoom1425128025.234210.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425128025.234210.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425128025.234210.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 56
reklama
U nas podobnie tylko więcej tego było.
Dziewczyny w mm też jest bialko. Poza tym wczoraj mi tłumaczyła, że nawet gdyby pojawiło się jakieś uczulenie to kobieta może dziennie do pół litra mlecznych rzeczy, bo taka sama ilość jaka przeniknie z tego mleka do cyca jest też zawarta w mieszankach leczniczych.
Można też spuścić z cyca pierwsze kilkanaście kropel bo najpierw leci laktoza, potem coś tam i coś tam. Tłuszcze i wszystko tylko nie pamiętam w jakiej kolejności. Dlatego ważne jest żeby podczas jednego karmienia ksrmic do końca z jednej piersi, bo wtedy dostaje wszystkie niezbędne składniki.

Co jeszcze? Jak poca się raczki, stopki i kark (podczas spania) i mocz ma ostry zapach to może świadczyć o braku witaminy d3 mimo podawania.
Można jeść brokuły, kalafior, paprykę czerwoną, żółtą.

W kwietniu mam pojechać to ustalimy jak karmić młodego jak wrócę do pracy.

Ogólnie młody okaz zdrowia, cudny, boski tylko się cieszyć.

Lay moja też miała,pomaga smarowanie emulsją lub kremem oilatum,już prawie wszystkie zeszły i buzia jest ładna.my już po spacerze,teraz czekam na wizyte u gina...

Taka wysypke moj tez ma I tez niego wiem od czego. Polozna mowila, ze to z przegrzania, no ale on to glownue na buzce MA.

Co do herbatek to ja daje mojemu hipp z kopru wlaskiego ta do zaparzania bez cukru I nawet mu wychodzi, lyka I sie nie krzywi :)

W dotyku są krostki, czasem się robią czerwone, a czasem są blade, przemywam Octeniseptem, ale niczym nie smaruję :tak:

kobieta może dziennie do pół litra mlecznych rzeczy, bo taka sama ilość jaka przeniknie z tego mleka do cyca jest też zawarta w mieszankach leczniczych.

KOCHAM CIĘ ZA TE SŁOWA!!! :-D

Mój tata dzisiaj zażyczył sobie sałatkę grecką i aż mnie skręca, bo bym zjadła, ale się boję, czy pomidor nie zaszkodzi :-(
Cebuli to wiem, żeby nie jeść...

Nie wiem, czy to po Delicolu, ale Młody ma rzadkie kupy :baffled:
I nie zauważam poprawy, jeśli do jutra będzie tak samo, to chyba znaczy, że to jednak nie nietolerancja laktozy???

reklama
Do góry