reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mama Blogerka to są chyba inne pomiary, bo my też w tamtym tyg mieliśmy 1,2 cm, a w suwaczku 6 mm

Bada.m jak będziesz aktualizowała listę dopisz i mnie od razu na kolejną wizytę 10.07 :) ta 26.06 zostaje też :) dziękuję

reklama
BADA - dzięki ;-)

MAMA BLOGERKA - nieźle ja z córą jakoś w 6 miesiącu chyba dopiero chyba u nas jakieś gorsze sprzęty mają :-D no spory ten Twój bąbelek patrząc na resztę :-p jest aplikacja jak z telefonu wejdziesz na forum to zaproponuje do ściągnięcia wygodna polecam ;-)

Ja wsuwam gotowaną marchewkę ... jakoś nic prócz owoców i warzyw mi nie podchodzi :sorry: przynajmniej zdrowo :-D

Witam regularnie Was podczytuję, bo potem nie dałoby się Was nadrobić:-p
Mama Blogerka kup w aptece *spam* jest syrop, , tabletki , naturalne skladniki malina , czosnek i chyba czarna porzeczka, dozwolony dla kobiet w ciąży mi pomógł syrop:)
&&& za wizyty ja do jutra czekam ale już mam stresa:)

Mamablogerka, ten suwaczek tworzony jest na podstawie OM, widocznie u Ciebie spore rozbieżności, spróbuj zrobić taki, do którego podaje się datę porodu, powinno być lepiej ;)

reklama
Dziewczyny ale Wy produkujecie posty, nie DA sie nadrobic:) Mama blogerja, z domowych sposobow na przeziebuenie moge ci polecic herbate z miodem, imbirem I cytryna, inhalacje z goracej wody z dotatkiem masci Vick I babciny syrop z cebuli albo plukanki z solo na gardlo. Jesli to tylko przeziebienie czy grypa to powinno przejsc.

Do góry