reklama
Mama Blogerka
Fanka BB :)
Gabi83 a my jesteśmy na tym samym etapie Wyznaczył Ci już lekarz termin z USG?
Dziewczyny czy jest jakaś aplikacja mobilna dzięki której można tutaj pisać z tel?
Dziewczyny czy jest jakaś aplikacja mobilna dzięki której można tutaj pisać z tel?
bada m.
Gabi zrobione dziewczyny używają tapatalka
femme fatal
Mama Ninki :)
BADA - dzięki ;-)
MAMA BLOGERKA - nieźle ja z córą jakoś w 6 miesiącu chyba dopiero chyba u nas jakieś gorsze sprzęty mają no spory ten Twój bąbelek patrząc na resztę jest aplikacja jak z telefonu wejdziesz na forum to zaproponuje do ściągnięcia wygodna polecam ;-)
Ja wsuwam gotowaną marchewkę ... jakoś nic prócz owoców i warzyw mi nie podchodzi przynajmniej zdrowo
MAMA BLOGERKA - nieźle ja z córą jakoś w 6 miesiącu chyba dopiero chyba u nas jakieś gorsze sprzęty mają no spory ten Twój bąbelek patrząc na resztę jest aplikacja jak z telefonu wejdziesz na forum to zaproponuje do ściągnięcia wygodna polecam ;-)
Ja wsuwam gotowaną marchewkę ... jakoś nic prócz owoców i warzyw mi nie podchodzi przynajmniej zdrowo
Mama Blogerka
Gabi zrobione dziewczyny używają tapatalka
a skad mogę to pobrać?
bada m.
tak jak pisze Gabi ,jest również na chomiku
Witam regularnie Was podczytuję, bo potem nie dałoby się Was nadrobić
Mama Blogerka kup w aptece *spam* jest syrop, , tabletki , naturalne skladniki malina , czosnek i chyba czarna porzeczka, dozwolony dla kobiet w ciąży mi pomógł syrop
&&& za wizyty ja do jutra czekam ale już mam stresa
Mama Blogerka kup w aptece *spam* jest syrop, , tabletki , naturalne skladniki malina , czosnek i chyba czarna porzeczka, dozwolony dla kobiet w ciąży mi pomógł syrop
&&& za wizyty ja do jutra czekam ale już mam stresa
reklama
Dziewczyny ale Wy produkujecie posty, nie DA sie nadrobic Mama blogerja, z domowych sposobow na przeziebuenie moge ci polecic herbate z miodem, imbirem I cytryna, inhalacje z goracej wody z dotatkiem masci Vick I babciny syrop z cebuli albo plukanki z solo na gardlo. Jesli to tylko przeziebienie czy grypa to powinno przejsc.