reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U nas nocka tez spoko :-) Dzuecko usnelo ok 20, pobudka po 24, potem o 5 i spała do 9 :-)
Dziewczyny! Odparzenie schodzi!!! Pomógł chyba głupi bepanthen!!! Zmieniliśmy tez pieluszki ba te zielone Pampersy. No jest taka poprawa, że hej!

reklama
Nulini ładna waga:-) każdy sposób dobry na usypianie ;-)
Alecta bravo!
My dzisiaj idziemy do pediatry bo coś kaszel nie przechodzi :-(
Ja już czasem nie pamiętam o jakich godzinach się budzi młody. .zwykle okolice północy i 4tej także jest ok. Jak już zasnie wieczorem to się nie budzi z krzykiem
Ja się biorę za pranie i sprzątanie bo mam Armageddon w domu

Lila budzi się zazwyczaj koło 3.30, a później ok 5.30 z tym, że ta druga pobudka połączona jest z prawie godzinnym stękaniem :p

Kurcze mam dylemat z telefonem :-/
Chce go sprzedać, ale jednocześnie nie chce :p
I bądź tu mądry :p

U nas też dzisiaj pięknie. Potem idziemy na spacer.
Chyba muszę odstawić mleko, nabiał. Wczoraj nie jadłam i był spokój. Ładne spanie w dzień i praktycznie zero darcia. Kupki ładne. A dziś zjadlam i Meksyk od nowa. :(

LayDeek - to super od.razu mówiłyśmy żeby pieluszki zmienić ;-) nie używaj też nawilżanych chusteczek tylko waciki z.woda przez jakiś czas

My mamy od dwóch dni mega kołki a dzislam jeszcze szczepienia ale jestem ciekawa czy mała przybiera na wadze przez to ulewanie na :-/

Jeżyk może faktycznie to przez nabiał.
Jak ja się cieszę, że Lili nic nie szkodzi co zjem.

My jutro mamy kontrolę bioderek :-)

A jeszcze jedno nie było mnie dwa dni bo odinstalowałam apke forum żeby sprawdzić co mi tak zżera baterie w telefonie i wiecie co jest poprawa o 50%masakra tylko jeden minus że nie jestem.bieżąco , u was też tak jest??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry