reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wybudzać trzeba i starszego gdy słabo przybiera. Jak przyrosty są ok, to nie trzeba.

Emilchen, nóżki mu zwisają. To ta niebiesko-biała kratka :-D materiał ma naciągnięty od kolanka do kolanka, to chyba pozycja podstawowa pionowa czy jakoś tak :p
Na stronie szkoła chustonoszenia są filmiki na pewno.

Ostatnia edycja:
reklama
Jezyk zazdroszcze ze juz tylko 18 :p

Emilchen ja mam tkana chuste i polecam
Na dluzej starcza z tego co wiem
Chociaz elastyczna fajna na szybko bo raz zawiazesz i potem dziecia wrzucasz tylko
Wstawiam zdjecie ł bo swojego nie mam na tablecie ;-)

U Ciebie nocki lepsze a u nas masakra

Susel masz jakis filmik na kieszomke z tylu?

Doggi moj je duzo czesciej w dzien a w nocy i tak sttasznie sie budzi

Nulini wybacz ale fotka sie nie cjciala wstawic

Załączniki

• 1424723608582.jpg
    1424723608582.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnio edytowane przez moderatora:
żartowałyście o spaniu na dworze lub przy otwartym oknie :-p mój dzieć biedny przeszedł sam siebie darł się dziś cały dzień od 7 rano do 21 z przerwą na 2 godzinny spacer,a że nic nie skutkowało to przed godziną ubrałam mu czapkę, zawinęłam w 2 kocyki i otworzyłam okno na oścież i w ten sposób nareszcie usnął :tak: padam na pysk,takiego dnia to jeszcze u nas nie było,teraz odciągam mleko i spaćććć :blink:
przyjemnej nocki dla Wszystkich :happy2:

U nas po zaśnieciu po 22 pobudka o 3 i potem przed 7.wiec w sumie ok.my dzisiaj na zajecia z salsy w chuście idziemy,potem może jakuś spacer jeżeli pogoda pozwoli.

Dzień dobry :-)
U nas coraz lepiej ze spaniem dzisiaj 21—12:30—4—6:30 i dalej śpi :-) z tym że o 4 zrobiła sobie godzinę gapienia się :-D ale jest przy tym taka słodka że nawet mi to nie przeszkadzało hehe

Dzisiaj mam trochę spraw do pozalatwiania na mieście a K zabrał mi auto więc wyprawa wózkiem mnie czeka... Najlepsze ze w urzędzie nie ma windy a muszę się dostać na 2 piętro... To jest porąbane :-/

BADA uuu nieźle młody dał Ci popalić mam nadzieję że chociaż nocka nie była taka zła

AGULQA już dwa miesiące wow :-) moja w piątek dopiero miesiąc :-D

U nas nocka z pobudkami norma - co godzinę, półtorej - ale chyba mam wreszcie patent na spanie...
Karmię, odbijam i kładę do mnie na brzuch.
Co prawda chętnie spałabym na leżąco, ale i na półsiedząco daję radę, a przynajmniej jak Młody kwili, to go chwilę pobujam i śpimy...

No i dziś miesiąc za nami, Młody waży równo 5kg, czyli przybrał 1600g od wypisu ze szpitala :szok:

reklama
Mówcie mi miszczu :-D
Zawiozłam dzieciaki do przedszkola i pojechałam do Rossmana na zakupy, ale że mam kartę Ł to poszłam do bankomatu wypłacić kasę no i okazało się, że mój portfel został sobie w domku :-)
A tak się cieszyłam, że miejsca do parkowania nie musiałam szukać...

Do góry