reklama
jenn200818
Fanka BB :)
femme na Kingsman :-)
Jenn mi lekarz i położna mówiły żeby w dzień budzić na jedzenie żeby jadł dzieć co 3h max w nocy nie trzeba ba nawet nie powinno się budzić ale w dzień koniecznie
My z T tez Sue di kina wybieramy ale jakoś dotrzeć nie możemy cudem udało nam się urwać na kolacje rocznicową tzn Tomkowi bo ja zostawiłam dzieci mojej sis i wyszłam ale u T w pracy był taki młyn ze mimo że braciak przyjechał go zastąpić to oboje zostali bo taki kocioł był mieliśmy być na 19.30 a dotarliśmy na 21.30
Sprite matko jak mi tkmaxa brakuje jak mieszkałam w poznaniu codziennie potrafiłam tam iść a teraz taaaaka posucha
A u mnie dziś znów happy monday robimy koleżanka wpada na jacka d. Miodowego z colą cieszy mnie to bardzo bo wczoraj miałam.w domu dwójkę młodych gniewnych to sobie dziś odreaguje
My z T tez Sue di kina wybieramy ale jakoś dotrzeć nie możemy cudem udało nam się urwać na kolacje rocznicową tzn Tomkowi bo ja zostawiłam dzieci mojej sis i wyszłam ale u T w pracy był taki młyn ze mimo że braciak przyjechał go zastąpić to oboje zostali bo taki kocioł był mieliśmy być na 19.30 a dotarliśmy na 21.30
Sprite matko jak mi tkmaxa brakuje jak mieszkałam w poznaniu codziennie potrafiłam tam iść a teraz taaaaka posucha
A u mnie dziś znów happy monday robimy koleżanka wpada na jacka d. Miodowego z colą cieszy mnie to bardzo bo wczoraj miałam.w domu dwójkę młodych gniewnych to sobie dziś odreaguje
femme fatal
Mama Ninki :)
Doggi jak wypijesz to ile później odciagasz?
A ja za tk nie przepadam jak w lumpeksie tam tylko ceny z kosmosu
A ja za tk nie przepadam jak w lumpeksie tam tylko ceny z kosmosu
Z tym alko to jest tak (położnej specjalnie pytałam) ze alkohol bardzo szybko trafia do pokarmu juz po około 10-15 min i jak np wypilo się lampkę wina czy drinka to spokojnie fo następnego karmieniu śladu po tym już nie ma. Natomiast przy większym upojeniu trzeba czekać tak długo jak czujemy w sobie to alko. Jak gruba popijawa to i cały dzień trzeba czekać ale tak jsk my z A pijemy 3-4 drinki i kończymy o północy to rano juz mleko bez alko. Ja sprawdzam alkomatem no i ja nie karmie cyckiem ja odciągam cały czas zawsze po karmieniu odciągam porcję mleka i mam tyle tego mleka w zanadrzu ze i dwa dni bym mogła nie odciągac a Stachu miałby jedzenie
jenn200818
Fanka BB :)
Doggi mi położne i lekarze w szpitalu mówili żeby noworodki wybudzać aby jadły co 3 godziny, a tak to niemowlaki już ze spokojem co 3-4 godzin. Piotruś bez jedzenia dłużej niż 4 godziny nie wytrzyma, należy do tych których wybudzać nie trzeba Teraz po tych 4 h zjadł prawie 180 ml..
A do kiedy dziecko jest noworodkiem? Mi położna jeszcze tydzień temu mówiła żeby wybudzać (mój dopiero sobie przypomina ze jest głodny strasznie jak go obudze sam z siebie nie wstanie)
180 wow mój nawet jak w nocy śpi 6,5h to zjada max 110 a 120 od święta Je anorektyk mały ola to jadła do bólu. Tyle ile jej dałam tyle piła dałabym pół litra mleka tez by wypiła w miedzy czasie trzy razy by rzygała ale dalej by szukała mleka i teraz kluska Stachu postanowił trzymać linie
180 wow mój nawet jak w nocy śpi 6,5h to zjada max 110 a 120 od święta Je anorektyk mały ola to jadła do bólu. Tyle ile jej dałam tyle piła dałabym pół litra mleka tez by wypiła w miedzy czasie trzy razy by rzygała ale dalej by szukała mleka i teraz kluska Stachu postanowił trzymać linie
Ostatnia edycja:
reklama