reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

emilchen, szczepienie to nie problem. Ja bym dużo dala by młodą szczepić później. U nas też jeszcze gruźlica się na ramieniu babra jak dziewczyny pisały

agulqa, jakby tak na to patrzeć to nam zostało 27,5 roku

reklama
Mój odkąd wróciliśmy nadal śpi. Mam do wózka miękką gondolkę, wnoszę go w niej i wynoszę. Teraz w niej śpi przy otwartym balkonie.
Zobacz załącznik 672226

Nulini poradziłabym otwarte okno na noc, ale w sumie jeszcze zimne noce ;-)

Bioderka w porządku,kolejna kontrola za 3 miesiace.my mamy kredytjesze 20 lat ale teraz chcemy spłacić cześć i zostanie niewiele do spłacenia.ja nosze Jagode w kieszonce wiązanej z tyłu,nózki wystają po bokach.

My wróciliśmy właśnie z przedszkola i Biedry :-)
Zaraz napije się kawki, ciasteczka już stoją, a Lila jeszcze śpi w foteliku :-)

W ogóle jakoś mega zmęczona dzisiaj jestem.
Rano wypiłam kawę, ale jakoś nic mi nie dała, może ta coś pomoże.

No i w końcu nie doszłam do centrum bo koleżanka zadzwoniła że przyjedzie więc tylko do biedronki wpadłam po rzeczy na obiad ;-)

Wszystko już w domu ogarnęłam, mała śpi, duża się bawi :p poszła bym spać :-D ale po cyckach czuje ze niedługo będzie pobudka :p :-D

Stwierdzam, że na spacery powinno się chodzić wieczorem.. Z małym wyszłam o 13 na godzinny spacer i do tej pory śpi.. :-) A w nocy co 3 godziny głodny. Jak widać można wytrzymać dłużej bez jedzenia tylko trzeba chcieć :-D
Słyszę, że powoli się budzi.. no ale nic dziwnego. Chyba, że to tylko sny.
A dziś idziemy do kina, pierwszy raz zostawiam małego pod czyjąś opieką. ;-)

reklama
Do góry