reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Dzieciaki w przedszkolu, Lila spi, a ja siedze i nic nie robie, a powinnam tez spac.
Mam dzis takiego lenia, ze az nie chce mi sie isc położyć

reklama
Hey, mój w nocy pobudka o 1, 3.30 a potem o 6.30 więc w miarę oki :) Teraz drzemie a ja się szykuję bo lecę do wydziału komunikacji.

Femme
my teraz też na kilka lat kredyt więc mam nadzieję, że auto dłuuuuugo posłuży :)))

Alecta mi też się nic nie chce... Mamę do kiedy masz?

Młoda wczoraj tak się wyspała, że wojowała w nocy. Miedzy 1 a 5 budziła się 3 razy. Jak wstała o 5 to wariowała do 6.30. Chyba nie mogła zasnąć i mi płakała. W końcu udało mi się ją uśpić szumisiem u bujaniem.

My mamy 30letni kredyt na mieszkanie, więc o aucie ro nawet nie marzę. Ale mąż mi obiecał nowy telefon :)

W sumie do soboty, bo pociąg ma w niedzielę o 4.30 z rana, ale na szczęście w piątek już Ł wraca :-)

Ja kredytu na auto się wystrzegam jak mogę, bo auto skasować można, a kredyt zostaje.
No i na wartości traci, a przy spłatach zawsze więcej wychodzi.
Wiadomo, że jakbym nie miała wyboru to pewnie bym się zdecydowała, bo bez auta jak bez ręki, ale na razie udaje nam się za gotówkę kupić.

U nas nocka tradycyjna, jedynie, że mały nie chciał sam zasnąć o 3, więc w ostateczności zasnął na mnie. Teraz ładna pogoda, Piotruś się wybudza, więc będzie jedzenie a potem spacer. ;-)

Ja się chciałam z Młodym zdrzemnąć, to się udało na całe 15 minut :dry:
Teraz mąż z nim poleguje, ja idę ogarnąć obiad i o 13 na spacer, żeby od razu Tosię z przedszkola zwinąć...

witam się poniedziałkowo :tak:

Melduję, że u nas wszystko ok - oprócz bakterii w moczu małego, pisałam, że wyszło mu dużo E.coli, brał 10 dni Furaginę i teraz już 2 razy powtarzaliśmy posiew i za każdym razem przychodzi z laboratorium odpowiedź, że materiał nie był jałowy!!! :no: już nie wiem jak mam ten mocz pobierać! Myję dokładnie, nawet psikam Octeniseptem. Za pierwszym razem wyszło a teraz te kontrolne posiewy nie :no:

Przez to wszystko mały już ma skońvzone 8 tygodni a jeszcze szczepień nie ma.

agulqa a Ty masz chustę elastyczną? Nie wiem jak z tą kieszonką jest, ta chusta Moby ma jeden ogólny sposób zawiązywania a potem chyba wsadzasz dziecko na różne sposoby np. kołyska (wczoraj próbowałam, ale mój jest tak długi że był całkiem zwinięty, chyba mu niewygodnie było, za duży jest :sorry2:) i kieszonka też ale z nóżkami schowanymi w chuście a ja bym wolała nogi poza chustą, bo Dominikowi się nie zmieszczą po prostu. Robertowi nóżki wychodzą? Wrzucałaś gdzieś zdjęcie? Muszę poszukać.

Muszę kombinować bo mój też chce ciągle na ręce... Nocki już u nas lepsze, jedynie mały ma problem z zaśnięciem.

reklama
Do góry