reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja byłam na biedronkowych zakupach i u kosmetyczki brwi zrobić :p jak dobrze z domu wyjść :-D chatę ogarnęłam zupa się gotuje, Alicja udaje że śpi :-D

Co do mleka my też mamy bebiko poki co ze trzy razy małej dałam ;-) Nina do 3 miesiąca piła bebilon a później właśnie bebiko bo tak jak piszecie sklady identyczne a cena już zupełnie inna :p

Doggi haha mam ja uwielbiam takie sny :p też zawsze mam na K wkur.wa :-D

ALECTA fajnie mieć starszą siostrę co pomoże :-)

Agulqa masakra z tą pracą Ł :-/

Nulini mi też się wydaje że odkąd daje wit K to małą coś brzuszek bardziej wkurza :-/

Jezyk super ze wszystko ok! No ale jakże by inaczej w końcu kolejny sportowiec rośnie :-D

Nieobecna a co to za operacja? :-( na samą myśl mi słabo współczuję stresu :-/

BADA no to kawał chłopa już :-)

reklama
Właśnie wróciłam z małym od pediatry, miał być dzisiaj szczepiony ale to charczenie się pediatrze nie spodobało, więc po zbadaniu ustaliliśmy termin na 26.02. Przepisał kilka rzeczy żeby małemu podawać, także mam nadzieję, że zniknie wreszcie to charczenie. Za to wkurzyła mnie pielęgniarka, która robi szczepienia, bo się spytała jakie szczepienia będziemy robić.. więc jej powiedziałam, że te podstawowe. Ona na to się pyta czy ze względów finansowych? To ja mówię, że nie. Po prostu nie chcę dziecku podawać tych szczepionek 5w1. Na to ona z pyskiem, dlaczego chcę podać dziecku gorszą szczepionkę?… Co za babsztyl. Ciekawe ile jej płacą za nakłanianie ludzi na te szczepionki skojarzone. Zirytowałam się:wściekła/y:

Sprite to 25 będziemy miały razem wizytę :-D w ciąży razem chodzilysmy to teraz też możemy :-D :-D... Też mnie wkurza takie czekanie pewnie przyjdą chwilę przed 16...

Jenn no co za babsztyl... Też mnie takie teksty wkurzają :-/

My na spacerku prawie dwie godziny. Na dworze Francika śpi jak zabity. Jak będzie ciepło to będę go od rana wystawiać, chociaż nie krzyczy :p

My mamy w domu bebiko. Tak w razie w..

Jenn- też bym się wkurzyla jakby mi tak gadała jakas pielęgniarka.

jenn, trzeba było wprost zapytać co dostała za takie pier.dolenie - tablet, laptopa czy wczasy na Majorce :wściekła/y:
U mnie w przychodni odwrotnie - zalecają darmowe, tylko te ostatnie ostatnie szczepienia radzą skojarzone, bo wkłucia, a dziecko już duże i rozumie ból...

My na szczepienie idziemy za 2 tygodnie, ale nie mamy konkretnego terminu, kiedy przyjdziemy, to zaszczepią :tak:

Femme- usuwanie kości w stopie, rozdzielenie zrosnietych paluszków.. ;(

Ja też bym brała te z NFZ, gdyby nie pomysły mojego męża ;)

Nieobecna oj :-( biedaczek... Najgorszy pewnie strach przed narkozą :-/ ale wszystko będzie dobrze :-) wystarczy jedna operacja?

Nieobecna oj biedny Antoś.

Przyszedł dzisiaj ostatni pit więc rozliczenie zrobione i wysłane!
Teraz czekamy na kase:-)

reklama
Do góry