reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam Mamuśki! :)
Moja Olga wczoraj cały dzień się darła, nie wiem czemu. Brzuszek miękki a jak nie spała to ryk... dzisiaj już trochę lepiej. Za to noc super - padła o 21, przed północą ją dokarmiłam (pierwszy raz spróbowałam bez zmiany pieluchy by jej nie rozbudzić) i wstała o 6. A Antek 6.10. :) Rano udało mi się ogarnąć obiad i o 10 już byliśmy na 1,5h spacerze. No i pierwszy raz oboje spali o tej samej godzinie więc miałam pół h dla siebie i wypiłam ciepłą kawę. :D

Mój Starszak i jego przyjaciele do popołudniowej drzemki ;)

spioch.jpg

Załączniki

• spioch.jpg
    spioch.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Nieobecna- potrzebujecie większe łóżko ;)

Sprite- dobrze przybiera :) 200 gram na tydzień jest dobrym wynikiem, a Hana ma aż nadto.

Agulqa- biedny Robson. Ile te nasze dzieci muszą się nameczyc na początku. A my razem z nimi ;)

Moj malzon po wczorajszym I dzisiejszym mlodego koncertowaniu zgodzil sie ze MNA, ze Naveen pozostanie jedynakiem :D
Dziad maly jak nie spi dzisiaj to sie drze, serio, nawet do kibla nie daje mi wyjsc. Chyba go zaraz zabieram na spacer, bo mi uszy pekna!

Jeżyk, bo przed wyjściem na spacer dałam jej mm żeby mieć pewność, że się naje, bo spory kawałek od domu szlysmy no i ściągnęłam swoje mleko żeby mi cycki nie wybuchły na mieście :p
Oczywiście przed wyjściem jeszcze zjadła 40 ml ściągniętego :p
No i po powrocie podgrzalam i dałam młodej.

Eh muszę po dzieciaki jechać, a tak fajnie mi się z młodą leży.
Obiad mam już zrobiony, został tylko ryż do ugotowania.
Zmęczył mnie ten spacer :p

My dziś znów na wyprawie w urzędach. Został jeszcze tylko 1 wniosek :-D:baffled: Młody jeszcze śpi ;)

Jenn mi pani z urzędu podyktowała pesel przez telefon ;-) Tak to dopiero na święta moglibyśmy go odebrać :baffled:

Sprite ładnie mała przybiera :tak:

jenn, mnie przez telefon pesel podali, ale mąż i tak pojechał wbić na akt urodzenia, bo ksero było potrzebne do ubezpieczalni ;-)

jeżyk, no to mamy forumowe bliźniaki :dry: A dzisiaj to w ogóle mi cycki rozsadza, muszę laktatorem poodciągać... Dobrze, że chociaż w nocy ładnie je, chociaż w nocy starcza na godzinę, a w dzień na dwie minimum :angry:

Indi, WITAJ W KLUBIE! :-D U nas też jak nie śpi to się drze :-D

Przyszły mi zamówione rzeczy, Młoda wygląda w kurteczce i płaszczyku jak laleczka :-D
I jak szybko, w poniedziałek zamówienie i dziś mam paczkę! :-D

No i przyszło zamówienie z apteki, podałam pierwszy raz BioGaię, oby zdziałała cuda...

A my już mamy decyzję o becikowym. Dokumenty złożone 5.02 i do końca lutego kasa będzie na koncie. :) Dołoze 400zł i w końcu będę miała łóżko w sypialni. :D

A ja od dzis oficjalnie mam status bezrobotnej :-)
Zarejestrowalam sie w PUP :-) dostanę zasiłek, zamiast macierzyńskiego!! Zaje.biscie!

reklama
To Jagoda z kolei dzisiaj ma śpiocha,rano wstała tak porządnie dopiero po 10,po 12zasneła na spacerze i do tej pory śpi z przerwą o 15 na jedzenie tylko.może ta pogoda tak nanią działa...my na 2 spacerkach byliśmy,rano w przedszkolu z Niną a potem prawie 2 godziny od 12 wiec sie dotleniła.z ryby nic nie wyszło bo mi sie rozwaliła na patelni wiec na obiad sam makaron.ale naleśniki zrobiłam przynajmniej.

Do góry