reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
120ml zazwyczaj zjada ale czasem jak dosyc poje sobie z piersi to 60ml:-) a 2 dni temu pobil sam siebie, bo dalm mu 120ml, a za godzine tak sie darl to chcialam dac mu troche wody, nie chcial, ale widzialam ze dalej jest glodny no i dojadl wtedy 60ml:-) ogolnie duzo je:-)

A Ty jenn tez tak mieszanie karmisz nie? Ile ty dajesz mm?

Karmiłam mieszanie teraz już przechodzę tylko na mm. Mały wypija mm 120 ml, czasem mam wrażenie, że jeszcze jest głodny.. Jak dawałam swoje mleko i mi się udało uzbierać 90 ml to i tak ok 60 ml mm musiał dojeść. Na opakowaniu mleka jest tabelka z której wynika, że powinien pić od 90 do 120 ml.. hm nie wiem czy mu nie zaszkodzi jedzenie większej ilości.. ?

Ja tez prawie zawsze mam wrazenie ze chce wiecej, bo na koncu tak szybko ssie i to do ostatniej kropli:-)
mysle ze jakbys go przekarmila to by wymiotowal..

reklama
Do góry