reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moja jest u mnie na rękach w beciku minky i tez pomalutku usypia. Przy tym dyda smoka :-) Slodzizna moja :-)

A nocka super. Wstawała co 3h. Przewijanie, karmienie i usypiala w mig! Podajemy jej krople Delicol i chyba pomagają. Bo kup juz nie ma tak często, nie spina sie Werczita. Stolce idą normalnie i nie sa tak wodniste.
A i odparzenia chyba schodzi po tym jak zastosowaliśmy sudocrem. Chyba z 5 maść z kolei...

Ostatnia edycja:
Mój też właśnie pocycolił i zasypia na raczkach.
Piotrek ogarnia chatę. Trochę glupio bo niedziela a my pierzemy pościel, ale jest słonko i takie wiatrzysko, że szybko wyschnie. Trzeba pozbyć się zarazków.

Zdrowka dla wszystkich.

Gosiane- my dla zabicia zarazków porozstawualismy w kazdym pokoju czosnek. Pokrojony na plasterki. To bavciny sposób, ale może pomoże.

Mnie i T rozłożyło :/ T taki ogólnie rozbity grupowo a u mnie znów zatoki i gardło :/ ja się wykończę

LayDeeK u nas rekord to 6 prań jednego dnia

reklama
Do góry