reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
U nas dwie pobudki w nocy ale za to Cypek się rozłożył :( zaraz Piotrek jedzie z nim do pediatry.

Wietrzymy, chłopaki siedzą zamknięci w pokoju, myjemy ręce 100 razy dziennie, nie zbliżają się do Franka. Mam nadzieje że nam się uda go uchronić.

Hey, u nas też wszyscy zasmarkani i kaszlący ale Bartka na szczęście jeszcze nic nie bierzesz. Wczorajszy dzień mnie wykończył. Rano szykowałam się do lekarzy bo umówiłam i Bartka i Konrada. Wybranie się na czas z 2 dzieci to masakra... Potem jeszcze zakupy, obiad, koleżanka przyszła w odwiedziny, wieczorem oporządzić obu i o 22 padłam... Teraz jeszcze od dziś jestem bez auta bo mojemu mężowi w czwartek gościu wjechał w tyłek i to tak, że auto do kasacji. Trzeba będzie nowe auto kupić. Mam nadzieję, że z ubezpieczalni troszkę dadzą...

Widzę, że u Was dalej chorobowo więc zdróweczka, zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka...

Wrzucę Wam na zdjęcia jak mój mały stworek właśnie śpi :))) Konrad na brzuchu nienawidził..

Ostatnia edycja:
A ja mam kryzys. Serio juz nie wyrabiam. Nocka w plecy, pobudka co 1.5 godz, mlody ostatecznie obudzil sie o 8 I za chiny ludowe nie chcesz SPAC od tej pory. Koszmar jakis. Moj chlop tez wiecznie zajety, caly dzien na budowie a ja zaraz ochu.jeje tu! Jak na chwile zamkbie oko to za chwile kolka I sie budzi. Ja juz nie chce miec wiecej dzieci. Jak mnie kiedys najdzie to chyba adoptuje takie juz chodzace I gadajace.
To sie wyplakalam, dziekuje za uwage

Indi, u mnie też pobudki co 1,5 godziny, z tą różnicą, ze w nocy Młody się pręży i wygina, a w dzień śpi jak aniołek :confused2:
Z męża też pożytku nie mam, bo mało się angażuje :crazy:

reklama
Ja też mam kryzys...wszystko mnie wkurza a najbardziej M i dzieci.Jagoda jak wsta£a o 8.30 tak dopiero teraz na dobre zasneła.nawet spacernie pomógł,cały czas płacz.Nina też niezno$na,ma teraz spać ale oczywiście walczy.man dość...

Do góry