reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Moj jak go poloze na brzuch to chwile sie wkurza ale zaraz sie wtula i spi :-)

a reraz rownitko 3h od poprzedniego karmienia mlody obudzil mnie po to zeby z cycem w buzce ladnie cisnac w papmka :-) w przerwach patrzy przez okno a ja coz musze patrzec i czekac;-)

Jeeej zyje. Co prawda budzil sie o 1,2, i teraz. Geraz cos poplakuje ald masowalam brzuszek i twardy nie jest. Najwazniejsze ze chociaz troche dal pospac

Ja nie śpie od 4.30...Jagoda obudzila sie na karmienie i włączyło jej sie zwiedzanie...zasnełola o 6.30 ale mąż do pracy własnie wstawał...zaraz też budzenie Niny do przedszkola.. Chyba padam ze zmeczenia.pośpie może w ciągu dnia.

Noc kiepska, mały miał prawie dwie godziny przerwy w spaniu.. Po 90 ml mm był jeszcze głodny, więc dorobiłam mu dodatkowe 30.. a potem jeszcze nie chciał zasnąć to zasnął przy piersi.. Coś pisałyście o tych skokach rozwojowych, może to to..?
Jestem padnięta..

Skoki ponizej

My po napisaniu wczesniejszego postu zaczelismy miec wzdecia. Poszlo 6kropelek espumisanu na lyzeczce z czego ze 3 wyplute ;-) ale maly chwile po zasnal i o 7.50 obudzila go wieeeelka kupa ;-) teraz sie cycolimy :-)

reklama
Cześć Laski i bobaski ;)

Szprajt jak tam, no nie gadaj, że na lutówki polazłaś? A do nas już nic nie będziesz pisać :cool::confused2::confused2::confused2:

Dziewczyny i u Nas problem z brzuszkiem, napinanie się przy cysiu, ciśniecie i to az takie że ulewa z tego wysiłku ... ciągłe przebieranie i karmienie brrrrr. Pójde ją dziś z waże w przychodni i się dowiem czy coś podawać czy trzeba się przemęczyć :-( już nawet myślałam zeby podawać zagęszczacz strzykawką w trakcie karmeinia, ale z kolei żeby ją to nie zatwardziło!! Eh te noworodki takie są kochane, a jednocześnie człowiek tyle dylematów ma :-D

Do góry