reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Lay, ile ja się męczyłam przy przystawianiu bo młoda nie łapała . Do tej pory się wkurzyłam bo cmoka.
Wiesz, jak z butli samo leci to nakicha się męczyć z cycem

reklama
Lay u mnie Tymek na początku też nie chciał ssać tylko krzyczał, pomogły mi kapturki teraz jak sutki się wyciągnęły nie ma problemu :)

Laydeek jak to moj ł mowi"spokojnie, tylko spokoj nas uratuje"staraj sie nie dendrwowac karmiac mala bo wtedy ona tez sie wkjrza.dacie rade. Tylko czasu troche potrzebujecie :-)

Ech, no mój to zdecydowanie aniołkiem nie był w szpitalu :sorry: był największym krzykaczem i nerwusem na sali, jak już go dostałam... w domu bywa różnie, ale jest o wiele lepiej niż tam...

Wczoraj w nocy nie udało się obyć bez mm bo mały wszystko co wypił z piersi to ulał i był głodny więc musiałam dać jedną porcję, ale dzisiaj w nocy już znowu tylko pierś :tak:
Ten skok rozwojowy to w 6 tygodniu jest? Bo mały dzisiaj wisi na cycu jak nigdy, boję się, że mi pokarmu zabraknie w końcu :-( nie spał od 12 do teraz czyli 6 godzin, w końcu usnął, a tak to płaczliwy taki jest, niespokojny. ooo, właśnie chyba znowu się budzi...

I najgorsze - odebraliśmy wyniki posiewu moczu i mały ma E.coli w dużych ilościach, dzwoniłam do pediatry i będzie musiał brać antybiotyk :-:)-( już drugi w swoim krótkim życiu :-(nic tylko się załamać :-(

Licja a sutki masz takie poranione czy tylko bolace?

emilchen nie masz latwo :-( ale trzymaj sie dzielnie.. wszystko minie i bedzie dobrze..

Emilchen- to prawda, masz ciężkie początki, ale potem będzie tylko lepiej :)

Kacper leki wziął i czuje się dobrze bo działają, ale jak tylko odpuszcza to jest pogorszenie. Lekarka mówiła że to sam początek i jak do środy diszlaby wysoka temperatura to będzie trzeba po antybiotyk przyjechać. Oby udało się zdusić w zarodku.

Jezyk moze sie uda .. &&&

A jak tam Sprite??:-)

Nam udalo sie dzis niedokarmiac mm i chyba kryzys powoli mija, bo maly zaczyna troche przesypiac bez cyca w buzce :-)

Emilchen zdrówka dla maleństwa! Wiem co czujesz też mi strasznie ciężko że od pierwszych dni życia młody na antybiotyku :(

aob sutki obolałe (bez ran) - można im jakoś pomóc?

reklama
Do góry