reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Witam! my od wczoraj w domu. Na szczęście szybko trafiliśmy do szpitala i po 4 dniach pobytu płuca były czyste, ale antybiotyk trzeba bylo dokończyć. Przy okazji udało mi się wędzidełko przy języku podciąć na oddziale, więc chociaż o to nie muszę się martwić.

reklama
Tasia- to dobrze, że tak szybko zareagowaliacie i już jest wszystko ok. :)

Piotrek dzwonił, że w skarbowce wszystko załatwił i od razu dali mu zaswiadczenia, także jutro pojedzie becikowe załatwiać :)

A w piątek moja była dyrektorka robi imprezę pożegnalną i dzwoniła żeby chociaż na chwilke przyjść. Może uda mi się na pół godzinki wyskoczyć, tylko jeszcze muszę pomyśleć jak to zrobić.
A propo. Ile czasu może stać w butelce w warunkach pokojowych odciagniete mleko?

Femme gratki wyjścia do domu :)

Jeżyk nie wiem czy dostałam antybiotyk ale chyba tak bo cały czas mi też podają.

Jak poczytałam co tam u was to już się nie stresuje tym że ten mój Tymko to taki śpioch ;) zobaczymy czy to tylko jedna nocka taka była czy może jednak Tymuś w dał się w rodziców i lubi pospać :)

Powiedzcie mi czy akt urodzenia może mój H odebrać sam jak nie jesteśmy małżeństwem?

licja musicie odebrać razem niestety..

A ja się zbieram żeby wyjść na spacer.. jeszcze tylko mleko jakieś odciągnę, bo mały jak pije, to nawet z piersi mu bokiem trochę leci. Dziwne..

Wróciliśmy od lekarza.
Babeczka była bardzo zadowolona z postępów małej no i z tego, że waży już 3200!
Przy wypisie że szpitala 16.01 ważyła 2430g więc w niecałe 3 tyg na cycku przybrała 800g.

Później zaliczyliśmy jeszcze spacerek i w sumie niedawno do domu zawitaliśmy.
O 15 idziemy wszyscy po potworki do przedszkola, bo obiecałam Nikolce, że dzisiaj Lilka ją odbierze :-)

miłego dnia :happy: mój krzykacz kończy dziś miesiąc,ale zleciało
agulqa jak czytam o R to jakbym o G,tez nie jest łatwy w obsłudze,a wczoraj miał kolkę stulecia,przeze mnie bo zjadłam trochę czerwonej kapusty do obiadu :-p
alecta gratki dla Lili,G tez tak ładnie przybrał :tak:przez 3 tygodnie,mamy już 2 podbródki i nóżki już nie patyczki
femme super,że idziecie do domku :happy:
Doggi kiedy ja film wieczorny obejrzałam,nie pamiętam,ale pewnie w zeszłym roku:-p:-Dfajnie masz

Alecta wow! Szybko wyrównuje :) super, dzielne dziewczę :) ja juz zaliczyłam odbieranie oli z przedszkola ze stachem, Ola dumnie pokazywała koleżankom brata mówiąc "to jest dzidziuś, mój brat Stachu, chcesz dotknąć?" :p

Bada my z T nocne marki to siedzimy po nocach i oglądamy ;)

Ale dziś ciepło!! Normalnie ugotowaniu się na twardo ;)

reklama
mój P też nocny marek,a ja tak średnio,ani nie marek,ani nie skowronek,ale teraz przy krzykaczu każda minuta przespana się liczy:-D zwykle idę spać o 22 i m dyżuruje do północy,a później śpi,a my nie bardzo ;-)a przynajmniej takie mam wrażenie :-D G ma budzik w brzuszku i je co 2 godziny

Do góry