reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam! my od wczoraj w domu. Na szczęście szybko trafiliśmy do szpitala i po 4 dniach pobytu płuca były czyste, ale antybiotyk trzeba bylo dokończyć. Przy okazji udało mi się wędzidełko przy języku podciąć na oddziale, więc chociaż o to nie muszę się martwić.

reklama
Tasia- to dobrze, że tak szybko zareagowaliacie i już jest wszystko ok. :)

Piotrek dzwonił, że w skarbowce wszystko załatwił i od razu dali mu zaswiadczenia, także jutro pojedzie becikowe załatwiać :)

A w piątek moja była dyrektorka robi imprezę pożegnalną i dzwoniła żeby chociaż na chwilke przyjść. Może uda mi się na pół godzinki wyskoczyć, tylko jeszcze muszę pomyśleć jak to zrobić.
A propo. Ile czasu może stać w butelce w warunkach pokojowych odciagniete mleko?

Femme gratki wyjścia do domu :)

Jeżyk nie wiem czy dostałam antybiotyk ale chyba tak bo cały czas mi też podają.

Jak poczytałam co tam u was to już się nie stresuje tym że ten mój Tymko to taki śpioch ;) zobaczymy czy to tylko jedna nocka taka była czy może jednak Tymuś w dał się w rodziców i lubi pospać :)

Powiedzcie mi czy akt urodzenia może mój H odebrać sam jak nie jesteśmy małżeństwem?

licja musicie odebrać razem niestety..

A ja się zbieram żeby wyjść na spacer.. jeszcze tylko mleko jakieś odciągnę, bo mały jak pije, to nawet z piersi mu bokiem trochę leci. Dziwne..

Wróciliśmy od lekarza.
Babeczka była bardzo zadowolona z postępów małej no i z tego, że waży już 3200!
Przy wypisie że szpitala 16.01 ważyła 2430g więc w niecałe 3 tyg na cycku przybrała 800g.

Później zaliczyliśmy jeszcze spacerek i w sumie niedawno do domu zawitaliśmy.
O 15 idziemy wszyscy po potworki do przedszkola, bo obiecałam Nikolce, że dzisiaj Lilka ją odbierze :-)

miłego dnia :happy: mój krzykacz kończy dziś miesiąc,ale zleciało
agulqa jak czytam o R to jakbym o G,tez nie jest łatwy w obsłudze,a wczoraj miał kolkę stulecia,przeze mnie bo zjadłam trochę czerwonej kapusty do obiadu :-p
alecta gratki dla Lili,G tez tak ładnie przybrał :tak:przez 3 tygodnie,mamy już 2 podbródki i nóżki już nie patyczki
femme super,że idziecie do domku :happy:
Doggi kiedy ja film wieczorny obejrzałam,nie pamiętam,ale pewnie w zeszłym roku:-p:-Dfajnie masz

Alecta wow! Szybko wyrównuje :) super, dzielne dziewczę :) ja juz zaliczyłam odbieranie oli z przedszkola ze stachem, Ola dumnie pokazywała koleżankom brata mówiąc "to jest dzidziuś, mój brat Stachu, chcesz dotknąć?" :p

Bada my z T nocne marki to siedzimy po nocach i oglądamy ;)

Ale dziś ciepło!! Normalnie ugotowaniu się na twardo ;)

reklama
mój P też nocny marek,a ja tak średnio,ani nie marek,ani nie skowronek,ale teraz przy krzykaczu każda minuta przespana się liczy:-D zwykle idę spać o 22 i m dyżuruje do północy,a później śpi,a my nie bardzo ;-)a przynajmniej takie mam wrażenie :-D G ma budzik w brzuszku i je co 2 godziny

Do góry