reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

U nas nie ma prpblemu przy kapieli i przewijaniu wiec chyba zamontuje jakis ppdgrzewacz w wanience i wsadze go na noc do wanny a sama pojde spac ;-)

Brakowalo mi juz sil po nocy placzliwej i poranku woec o 10.10 zalozylam mimo placzu czapke i kombinezon i otworzylam okno. Wsadzilam smoka, chwile pokolysalam gondola i sie uspokoil wiec zacxelam odkurzac a w tym czasie maly zasnal. Przenioslam go na balkon a sama w tym czasie odkirzylam cale mieszkanie i umylam podlogi - dzis mamy kolede :-\ ok 12 ma przyjsc babcia ł i wzoac go na spacer to pojde sie kapac

reklama
Agulqa- tak późno macie kolędę??

My sobie siedzimy, tzn.ja siedzę a mały leży ;) chlopaki w szkole i przedszkolu, Piotrek pojechał załatwiać skarbowke, napisalam mu upowaznienie i mam nadzieję, że zalatwi i nie będę musiała sama jechać do Międzyrzecza.
Poza tym mąż ma podejście do farby numer dwa ;)

Alecta, kuz.wa nie kop lezacego!!!

Jak sie podaje ten espumisan?

Jezyk, mielismy miec w pt ale poprosilismy by przyszedl dzis jak ł bedzie
U nas jest jeden ksiadz na 3tys mieszkancow w nzszej wsi plus chyba 2 czy 3 wsie obok co swojego kosciola nie maja

Femme- super!!

Agulqa- nie wiem jak espumisan. My mieliśmy esputicon i jedną kropelkę rano i jedną wieczorem.
To Ty nie mieszkasz na wsi. A ja cały czas myslalam że Ty na wsi jak i ja :)

reklama
Agulqa_b Stachu tez miał zieloną kupkę raz czasem się zdarza nie ma co się denerwować ;) ważne żeby kupki i bąki były. Z Olą tez się denerwowałam jak taka była ale lekarka powiedziała ze jak żółta potem znów jest to wszystko ok mogłaś cis zjeść nie tak albo wypić i nie musi to wcale szkodzić małemu.

Jenn Stachu od 4-6 nie spał, leżał w łóżeczku i coś gęgał pod nosem :p

Nulini to Stachu po kąpieli od 21-23.30 tez nie śpi siedzi zw mną i T patrzy na nas a my oglądamy tv i gadamy z nim ;) potem je i idzie spać, a my dalej tv oglądamy :p

Gosiane a może Tymek się przejada? Stachu ulewa jak chce za dużo zjeść albo za szybko go położę i nie zdąży mu się ulezec. Tak jest spoko

Agulqa_b tarasy i balkony świetny wynalazek :) ola u nas na tarasie przesypiala całe dnie ;)

Femme super!! Zdaj relacje jak wam w domku bedxie miło :)

Ok, teraz idę karmić smrodka i idziemy na łajzy po mieście :p

Do góry