reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

No chyba że tak.
Mojemu lekarzowi chodziło o przyswajalność witaminy D. Mówił też, że jak mi nie szkodzi, czy nie mam przebarwień, to nawet poopalać się można, ale wszystko z umiarem i oczywiście nie w taki upał i w południe;)

reklama
Hey,
my wczoraj pół dnia nad wodą i nie miałam siły już do Was zajrzeć. Spiekłam się troszkę ale brzuch oczywiście cały czas osłonięty :))) Dziś mam wizytę u gina ale tylko po dalsze L4, wątpię żeby usg robił bo w tamtym tygodniu miałam.

Maya bardzo mi przykro. Trzymaj się...

Doggi dzisiaj wyjeżdżacie? Powiedz nad Sławą są ładne plaże dla dzieci?

Nulini ja chuda? Coś źle popatrzyłaś hehe... Jak się przyjęłam do KFC to w 3 miesiące przytyłam 5 kg. Wystarczyło jednak, że odstawiłam frytki a waga wróciła a potem to i schudłam bo przecież to praca na nogach w biegu. Często klienci się pytali czy my to jemy bo takie szczupłe. Jak powiedziałam, że codziennie jemy to wszyscy w szoku :) Ja na dodatek pracowałam w KFC które miało najwięcej klientów na Dolnym Śląsku i jak dla mnie to była nie restauracja a hurtowa produkcja hehe... Ja to jednak lubiłam. Szybko dostałam awans na managera ale zmienił się kierownik i niestety nienawidziłam się z nim więc odeszłam :))) Jednak żarcie mogę z czystym sumieniem polecić bo znam od podszewki :))))

Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj....

Ostatnia edycja:
Indi na pewno bedzie juz serduszko! Nie denerwuj sie na.pewno.wszystko ok :-)

Doggi ale fajnie wam ze jedziecie :-) Ja tez za bardzo ba slonce nie moge wychodzic bo mi ciemno przed oczami sie robi :-/ ale nogi wczoraj wywalilam do opalania z cienia ;-)

Doggi, w pierwszej ciąży dużo się opalałam, bo do pracy nie chodziłam ;-) Tylko że robię sobie przerwy, chodzę, oczywiście brzuch szczelnie zakryty ręcznikiem i cały czas się polewam wodą z węża :tak:

AZA, nie musisz polecać, bo KFC uwielbiam :-D Ja pracowałam 2 miesiące w Cinema City na barze, to też popcorn, cola i nachosy garściami :-D

AZA jedziemy koło 11 ale najpierw do Poznania zawieźć Ole i psa do dziadków ;) i na zakupy do faktury outlet (moje cycki wypływają ze wszystkich strojów kąpielowych a zamierzam z wody się nie ruszać ;) )

Indi ja jestem przerażona wyjazdem pijaństwo przez trzy dni mojego męża i jego baraniego stadka a ja jedyna trzeźwa, kobitki będą miały ciężko ;) choć dziady gorzej bo będę wredna znając mnie ;)

Dziewczyny, pytanie z innej beczki. :) Macie jakieś przeczucia co do płci Maleństwa? :) Ciekawa jestem ile z nas dobrze obstawi. :) U mnie coś czuję, że będzie drugi chłopak.

nieobecna ja nic nie obstawiam chciałabym drugą dziewuszke ale przeczucia nie mam żadnego nic a nic ani na chłopca ani dziewczynkę gorzej jeśli spełni się marzenie Oli i mamusia ma w brzuszku i siostrzyczke i braciszka ;)

Ja na poczatku myslalam ze bedzie dziewczynka, a teraz wydaje mi sie ze chlopczyk :) co bedzie to bedzie, wazne zeby cale I zdrowe. Pytalam sie dzisiaj malzona co mysli a on mi na to ze ma przeczucie ze blizniaki :)

reklama
Do góry