reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Witam poniedziałkowo!

gosiane - wiem, wiem, powinnam leżeć plackiem i nic nie robić. Ale sama wiesz, że przy dziecku się nie da, zakupy same się nie zrobią a obiad nie ugotuje. ;) Ale macie rację - gańcie mnie, gańcie, należy mi się. :)

Goggi - w drugiej ciąży podobno szybciej czuje się ruchy dziecka, bo już się wie czego mniej-więcej trzeba "słuchać". :)

maya - bardzo mi przykro, bądź silna! :*

dziewczyny - powodzenia na wizytach!

Maya bardzo mi przykro :(

Ehh jak mi się dziś wstać nie chciało.
Pogoda jest taka śliczna, że aż żal tylek ściska jak pomyślę o 8h w pracy.
No, ale jeszcze tylko 2 dni, a w sumie jeden bez dzisiejszego :-)

Miłego dnia :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Hej hej ja w nocy nie pospalam. Jas sie rozchorowal i ma masakryczne ataki kaszlu praktycznie non stop Sinecod nawet nie dziala. Wysylqm dzismeza z nim do lekarza. Cos czuje ze antybiotyk bedzie...

nieobecna musisz teraz byc troszke egoistką. Wyslij meza z dzieckiem na spacer albo wykorzystaj rodzicow.czy tesciow niech pomoga a ty sie pobycz :-)

Alecta nie dziwię ci sie ze do pracy nie masz ochoty isc. A pozniej idziesz na zwolnienie juz?

alecta - jakby tak spojrzeć jeszcze bardziej optymistycznie, to bez skrajnych masz już wolne od pracy ;)

gosiane - zdrówka dla Synka! od tygodnia jstem egoistką- Młody pół dnia spędza u siostry (dobrze, że maturzystka ma już wakacje), w weekend chodzi z Mężem na spacery. Niestety mój Mąż nie wpadnie na to by zaproponować, że np. gdzieś z nim wyjdzie. Nie, że nie chce, taka jest z niego dupa ;) A ja się czuję jak wyrodna matka, której nie chce się zajmować dzieckiem i wszystkim go podrzuca. :(

Indi - trzymam kciuki, będzie dobrze! :)

Indi wyluzuj, stres jest bardzo nizdrowy. Bedzie wdzystko dobrze. Nie ma co sie zamartwiac na zapas ;)

Witam sie porannie. Tez niewyspana bo synio cala noc sie wiercil i przezywal wczorajsze wojaże, xerwal mnie z lozka o 6 rano. Ja dzis na szczescie wagary w pracy.

Trzymam kciuki za wizyty dziewczynki ;)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry