reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja w ciąży z Tosią praktycznie od początku czułam, że będzie dziewuszka, a teraz sama nie wiem... Troszkę czuję, że może chłopaczek, ale nie wiem, czy to nie bardziej moja projekcja, bo chciałabym parkę ;-)

reklama
Czesc dziewczyny. Czy moge zadac wam pytanie.
Bede prawdopodobnie lutową mamą, za tydzien mam pierwsza wizyte. Bedzie to 6t2d ciazy. I moje pytanie kiedy u was bylo słychać serduszko? Jaka jest szansa ze na tej wizycie uslysze serduszko mojego malenstwa?

I jeszcze napiszcie kiedy odczuwalyscie pierwsze objawy mdłości itp. Bo ja sie martwie ze za dobrze sie czuje.

Ostatnia edycja:
Cześć Gabis, z tego co dziewczyny wcześniej pisały, serduszko może już być ale nie musi.
A brakiem objawów się nie martw - ja ani w pierwszej ciąży ani teraz nie miałam żadnych nudności, mdłości itp.

Gabi, nie kazda kobueta ma epickie mdlisci I wymioty w ciazy jak na filmach. Szczerze mowiac to ja tez sie niezle czuje, nie wymiotuje co chwila. Co do serduszka to nie mam pijecia, sama o to pytalam rano:)

Witaj Gabis jak masz ochotę wejdź sobie do nas na wątek, usg, wizyty, tam masz zdjęcia, kiedy były wizyty i co widziałyśmy:) U mnie w 6 tyg był pęcherzyk z kropeczką małą , więc czekam na serduszko:)

Dzieki Wam dziewczyny. Troche poczytalam i chyba jednak male szanse na serduszko. Zastanowie sie czy sie nie przepisac na pozniejszy termin.
Dzięki jeszcze raz.

Hej,

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła. Wizyta dopiero po 20, stresuje się nią bo ciągle mam to plamienie tym razem brązowe. I już trzy poronienia na styczniówkach co mnie dodatkowo dołuje...

witam się poniedziałkowo :-) ja już po,wszystko dobrze :tak: tylko po tych badaniach podbrzusze mnie boli,po tamtej wizycie też tak miałam
pogoda,aż za ładna,biorę się za obiad ,bo o 12 muszę iść po dziecko do szkoły,a oni po powrocie od razu chcą jeść :-D

reklama
Maya bardzo mi przykro. Przytulam

Nieobecna
mam córcię w podobnym wieku więc wiem jak to jest. Ale musisz trochę zwolnić. Tak jak napisała Gosiane musisz zacząć wykorzystywać otoczenie. I bez wyrzutów sumienia proszę. Nie jesteś wyrodną matką tylko PODWÓJNĄ matką i musisz patrzeć na potrzeby obu dzieci.

Gosiane, Nulini
zdrówka dla dzieci

Indi
pewnie teraz masz badanie, albo w kolejce czekasz. Myślami jestem z Tobą

Za pozostałe dzisiejsze wizyty też trzymam mocno kciuki

A ja wczoraj nagle miałam takie duszności wieczorem, że musiałam szybko ewakuować się na balkon. A tam to samo. W nocy przeszły nad nami 2 burze, a teraz słońce znowu pali. W poprzedniej ciąży nie miałam takich duszności i uderzeń gorąca.

Do góry