reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mój za to robi kupę często zanim mu zdążę założyć pampka ;-) dzisiaj poszła taka strzelająca i wszystko było w kupie, ja, przewijak, podłoga i dywanik na niej :-p
Sika też regularnie "na wolności ":-p

reklama
U nas jak na razie Lilce tylko 2 razy udało się okupać ubranie i raz obsikać :p
Nie jest źle, bo Tymko prawie przy każdym przewijaniu puszczał swoją fontannę :p

Alecta niech się nowy nabytek sprawuje dobrze :-)

Nulini weź.... Ja dzisiaj na spacer zalożyłam moją zimową kurtkę i.... się zdziwiłam :crazy: wszędzie mogłabym się dopiąć tylko nie w biodrach!!! Dzinsów nawet nie przymierzam,

Aktywny dzień dzisiaj mieliśmy, kłade się do wyrka bo pobudki będą i nie wiadomo jak będzie ze spankiem....Kupska już idą luźne , pierdy też są.

A ja właśnie zeszłam z bieżni :D 5km, 37min i 378 kcal :D od razu lżejsza się czuję :) i dziś lepiej mi się biegalo niż przedwczoraj ;) i'm lovin' IT parapapapa :)

Emilche nasi chlopcy to jakies blizniaki chyba
Moj jak tylko poczuje wolnosc yo kupson albo siuski leca

Doggi nie doluj mnie! Glodna chyba bede a stanik kupie ! :p

U nas za oknem zima

No i wiem juz o co chodzilo dzis Rojbertowi
Skok rozwojowy w 6tyg
Moje cyce jak donice w jedna noc sie zrobily
Robson ciagle by jadl, spal na mnie, kupczyl, jadl, kupczyl, spal na mnie i tak w kolko...
Tak, to na pewno to

Doggi daj mi najpierw przetrwac ten :-) poza beczeniem ie bylo tak zle. Nz szzczescie w chuscie ladnie spal i dzis spi w sumie caly dzien i teraz juz od 20. Ciekawe o ktorej sie obudzi

Ide spac bo kury tez juz spia :p
Dobrej nocki

reklama
Doggi zazdraszczam bieżni :-) mi 4 kg zostały do wagi sprzed ciąży ale bym już gdzieś na jakieś zajęcia chciała iść....
Agulqa długo pewnie ta zima nie zagości :-D
My nie wiemy kiedy chrzest będzie.
Idę spać bo nie wiadomo jak nocka. Dobranoc :-)

Do góry