reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hej, ledwo żyje, nie wiem jak mam na imię ...przeszłam wczorajszy dzień i dzisiejsza noc chrzest bojowy z Liliana pod tytułem "mamo boli mnie brzuszek, nie mogę zrobić kupy i spawam ". Dziewczyny juz sobie przypomniałam jak się czujecie rano....:/
Miłego dnia, jesteście moim promyczkiem w pochmurny dzień :)

reklama
Jagoda leżakujena brzuchu tylko w dzień,mi położna mówiła by w nocy tak nie kłaść na razie.noc standardowo,pobudka przed północą,potem o 4,rano o 9.Nina wieczorem idstawiła histerie że boli ją głowa.na szczęście bo syropie spa£a całą noc.ale mam jej już dość,siedzi w domu ponad tydzień i w marudzenou przechodzi samą siebie...

Hymm ciekawe ile ja ważę :p

A tak w ogóle to dzień dobry ;-) udało się trochę pospac dzisiaj może jakoś uda mi się nie paść ze zmęczenia do poniedziałku :-D Alicja grzeczna śpi ładnie je ładnie nie można złego słowa powiedzieć ;-) ale pod tymi lampami to mam strach zasnąć bo ciągle jej dogladam

JENN ja moją kladlam i inkubatorze i jakoś mi do głowy nie przyszło że się udusić może główkę ma na boku przecież ;-) bardziej się boję jak na plecach leży że jej się uleje i się zachlysnie :-/

Chrzest ciężka sprawa bo chrzestnego nie mam :-D jak się wkurze to zrobię za dwa lata jak siostrzeniec będzie po buerzmowaniu :p

Kurcze laski a kiedy się takie fest kupy zaczynają? Bo moja to takie mini kupki że prawie nie ma co czyścić :p

Femme moj od poczatku sral jak stary jego :-D

Potrzeba matka wynalazkow
Nosz kutwa tak zmeczony ze normalnie dziecka pobujac nie moze...

Załączniki

• 1422696194394.jpg
    1422696194394.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 74
Agulqa buhahahahahaha :p :-D co za len :p

Hymmm no tak też mi się wydawało że przy Ninie też od razu miałam ręce pełne roboty a przy tej to tyle co nic...
Akurat obchod był :p no i kupkami się mam nie przejmowac brzuszek ok "widocznie ten typ tak ma" no i niestety swiecimy się dalej :-(
Ale wyniki wszystkie ok i waga pięknie w górę już jest 2390 :-D

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki :))

U Nas się zima robi, a chciałam się dziś wywlec z domu z dzieciarnią i chyba potchorzymy w domu jeszcze. Mój mały leniuch ciągle śpi, aż się martwić zaczynam. Przez ten brak możliwości wychodzenia z domu ... odkryłam e-zakupy w tesco! :-D

Wczoraj zważyłam moją Alutkę maluszkę ... na pusto ... cyzli po kupach przed jedzeniem, na golasa ... 4120! :-D

reklama
My też jeszcze na spacerze nie byliśmy, no ciahle pada albo snieg z deszczem albo wieje strasznie, a dzisiaj śnieg sypie :/
W poniedziałek idziemy z Lilą do lekarza to mogłoby być ładnie żebyśmy spacerkiem mogli iść.

Muszę sie zważyć z Lilą i bez niej, bo ciekawa jestem ile Kluska waży :p

Do góry