reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

witajcie mamusie ależ się rozpisałyście dziś pogoda super aż się prosiło żeby do wody wskoczyć ramiona mam tak spieczone że chyba mi skóra zejdzie i pomyśleć że całe lato takie przed nami :-D:-D

reklama
Doggi, smiej sie ale dzidzius juz sie ponoc porusza tylko to jest DLA nas niewyczywalne narazue :) moze poprostu masz wzdecia I od tego tez brzuszek wyglada jakby byl wiekszy :)

Indi ja wiem ze niewyczuwalne ;)ale uczucie identyczne ;) a co do brzucha to mię wzdęcia, on się w ogóle nie pomniejsza systematyczne rośnie co jakiś czas z tego Olą to samo byli pierwsza oponka wyszła w 7tyg a w 12 juz był takvduzy ze ludzie mnie po nim macali :/ ale w 6miesiacu zatrzymał się i nie rósł juz ani ciut

Doggi to mnie wywalilo dopiero w 16 tyg ale pozniej rosl caly czas q na koncu byl GI GANT! Nawet moj gin bsie dziwil jaki wielki brzuch

Matko, czuję się jak koń po westernie!!!
Pobudka o 7 rano, o 11 pojechaliśmy do mojej babci i się okazało, że jest festyn, więc się Młoda do 13 taplała w brodziku z fontanną i zjeżdżalniami, później lody, karuzele, etc., a po obiedzie znowu pojechaliśmy na festyn, tym razem ze znajomymi, i powtórka.
Idę zaraz spać, bo nóg nie czuję...

Doggi, jesteśmy już moderatorkami ;-)

Ale dzień intensywny;) Zmęczonam strasznie. A Fi się przewala w łóżeczku i za nic spać nie chce. Za to mąż w kuchni robi spaghetti;)

Ja mam brzuszek taki, że już raczej nikt nie będzie miał wątpliwości co jest na rzeczy;) Troszkę tłuszczyku z poprzedniej ciązy, troszkę wzdęcia i troszkę rzeczywistej ciąży i efekt jest widoczny;)

Ja narazie nie mam porownania o czasami zastanawiam sie jakie to uczucie jak malutki czlowieczek sie w srodku porusza :)

reklama
Eee ja przed ciążą wygladalam jak w ciąży więc raczej nikt na razie nic nie zauważy hehe

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Do góry