reklama
Indi ja wiem ze niewyczuwalne ale uczucie identyczne a co do brzucha to mię wzdęcia, on się w ogóle nie pomniejsza systematyczne rośnie co jakiś czas z tego Olą to samo byli pierwsza oponka wyszła w 7tyg a w 12 juz był takvduzy ze ludzie mnie po nim macali :/ ale w 6miesiacu zatrzymał się i nie rósł juz ani ciut
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Matko, czuję się jak koń po westernie!!!
Pobudka o 7 rano, o 11 pojechaliśmy do mojej babci i się okazało, że jest festyn, więc się Młoda do 13 taplała w brodziku z fontanną i zjeżdżalniami, później lody, karuzele, etc., a po obiedzie znowu pojechaliśmy na festyn, tym razem ze znajomymi, i powtórka.
Idę zaraz spać, bo nóg nie czuję...
Doggi, jesteśmy już moderatorkami ;-)
Pobudka o 7 rano, o 11 pojechaliśmy do mojej babci i się okazało, że jest festyn, więc się Młoda do 13 taplała w brodziku z fontanną i zjeżdżalniami, później lody, karuzele, etc., a po obiedzie znowu pojechaliśmy na festyn, tym razem ze znajomymi, i powtórka.
Idę zaraz spać, bo nóg nie czuję...
Doggi, jesteśmy już moderatorkami ;-)
Filipiamama
Fanka BB :)
Ale dzień intensywny Zmęczonam strasznie. A Fi się przewala w łóżeczku i za nic spać nie chce. Za to mąż w kuchni robi spaghetti
Ja mam brzuszek taki, że już raczej nikt nie będzie miał wątpliwości co jest na rzeczy Troszkę tłuszczyku z poprzedniej ciązy, troszkę wzdęcia i troszkę rzeczywistej ciąży i efekt jest widoczny
Ja mam brzuszek taki, że już raczej nikt nie będzie miał wątpliwości co jest na rzeczy Troszkę tłuszczyku z poprzedniej ciązy, troszkę wzdęcia i troszkę rzeczywistej ciąży i efekt jest widoczny
reklama