reklama
Zdrowka dla chorujących.
Do nas dziś przyjeżdża moja mama, niestety z ojcem więc trzymać kciuki żebym wytrwała. Już mi się wszystko w środku przewraca.
Jenn- wiadro czy wanna bez różnicy. Chyba że wody bym nie lala to by się nie darł.
Alecta- ja też jestem w małym zakochana. Moglabym się na niego gapic i gapic. Do wszystkiego podchodze z większym spokojem. Nie wiem może to kwestia wieku a może tego że to trzecie? Mniejsza o to podoba mi się
Do nas dziś przyjeżdża moja mama, niestety z ojcem więc trzymać kciuki żebym wytrwała. Już mi się wszystko w środku przewraca.
Jenn- wiadro czy wanna bez różnicy. Chyba że wody bym nie lala to by się nie darł.
Alecta- ja też jestem w małym zakochana. Moglabym się na niego gapic i gapic. Do wszystkiego podchodze z większym spokojem. Nie wiem może to kwestia wieku a może tego że to trzecie? Mniejsza o to podoba mi się
MommyTigger
Fanka BB :)
Czytałam was trochę wczoraj ale czy ja to nadrobię? ;-) dziś wychodzimy ze szpitala :-) lekarzom bardziej o mnie chodziło bo to nadciśnienie mam ale ok. Z małym wszystko dobrze :-) od 23 do prawie 3 wojował a jak o 3 usnął to do 7 spał i dalej by kimał z tym że na jedzenie go obudziłam bo to za długa przerwa. Ogólnie mm karmimy bo u mnie echo w cyckach mimo pobudzania. No trudno. Jeszcze będę próbować a jak w ciągu 2 tyg nic się nie zmieni to daje sobie spokój z męczeniem piersi.
Mommy fajnie, ze wychodzicie
Jeżyk trzymam kciuki
Laski szukające nowego auta, może któraś się skusi? (nie, to nie mój złom)
http://olx.pl/i2/oferta/fiat-brava-1-4-bez-turbo-full-bajera-CID5-ID8Bn7J.html
Jeżyk trzymam kciuki
Laski szukające nowego auta, może któraś się skusi? (nie, to nie mój złom)
http://olx.pl/i2/oferta/fiat-brava-1-4-bez-turbo-full-bajera-CID5-ID8Bn7J.html
McPearl
Mommy, u mnie na pokoju leżała babka co na rozkręcenie się laktacji dostała tabletki i na gazik do wdychania przez nos bodajże oksytocynę. Ale też położna skwitowała to, że laktacja rozpoczyna się w głowie...więc może trzeba się pozytywnie nastawić?
U nas nocka taka sobie. Mała weszła chyba w ten szybki wzrost 3 tygodnia i w nocy to chyba przystawiałam ją 4 razy do cycocha podczas 1 karmienia bo ciągle się dopominała. Teraz o dziwo jak jadła o 10 to śpi. Sobie pospałam z nią do tej 10 i funkcjonuję jako tako.
Ostatnio z tego zmęczenia wchodząc na łóżko po prostu z niego zleciałam nabijając sobie mega siniaka na nodze. Michał w ostatniej chwili mnie złapał, a miałam małą na rękach...
U nas nocka taka sobie. Mała weszła chyba w ten szybki wzrost 3 tygodnia i w nocy to chyba przystawiałam ją 4 razy do cycocha podczas 1 karmienia bo ciągle się dopominała. Teraz o dziwo jak jadła o 10 to śpi. Sobie pospałam z nią do tej 10 i funkcjonuję jako tako.
Ostatnio z tego zmęczenia wchodząc na łóżko po prostu z niego zleciałam nabijając sobie mega siniaka na nodze. Michał w ostatniej chwili mnie złapał, a miałam małą na rękach...
bada m.
miłej niedzieli kobietki u nas najgorsza noc wszech czasów,G darł się prawie cały czas żadne kropelki na niego nie działają ,teraz śpi,o już nie
mnie też tak blizna swędzi alecta
Mommy fajnie,że do domku idziecie ;-)
mnie też tak blizna swędzi alecta
Mommy fajnie,że do domku idziecie ;-)
A u nas (odpukać) jest dobrze. Mała ma wielki apetyt. Taki głodmorek z niego. Potrafi zjeść 100ml mleka na raz!
Wczoraj tak ciągnęła zachłannie z butli, że jak ją wzieliśmy w pion na odbeknięcie to tak bekła, że porzygała się bidulka. Cała piżama męża mokra była
Ja się miewam dobrze. 10,5 kg mniej na wadze, brzucha prawie wcale nie ma. Tylko taka oponka ze skóry
yggam, trzymam kciuki za szybciutki poród
Wczoraj tak ciągnęła zachłannie z butli, że jak ją wzieliśmy w pion na odbeknięcie to tak bekła, że porzygała się bidulka. Cała piżama męża mokra była
Ja się miewam dobrze. 10,5 kg mniej na wadze, brzucha prawie wcale nie ma. Tylko taka oponka ze skóry
yggam, trzymam kciuki za szybciutki poród
aob66
Moderatorka
Yaggam trzymaj sie dzielnie :-)
reklama
Jagodzie odpadł kikut wnocy,pepek ładnie wygląda.teraz śpi ładnie ale wcześniej miała ponad 2godzinny okres czuwania.Nina na ibufenie wmiare normalnie sie bawi.ja zmeczona jestem wieczorem.chyba że w ciągu dnia zdrzemne sie godzinke.w sumie w nocy śpie ok.5 godzin,nie jest źle.ja też jestem zakochana w Jagodzie,zw£aszcza w nocy moge sie w nią wptrywać godzinami.