reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Susel u nas identycznie tzn Nikola miala gorączkę, a oprócz tego nic jej nie było.
Dopiero wczoraj kaszel doszedł.
Ł jak był z nią u lekarza to nawet nic jej babka nie przepisała tylko kazała obserwować.
Zdrowka dla Niny

reklama
Zdrowka dla chorujących.

Do nas dziś przyjeżdża moja mama, niestety z ojcem więc trzymać kciuki żebym wytrwała. Już mi się wszystko w środku przewraca.

Jenn- wiadro czy wanna bez różnicy. Chyba że wody bym nie lala to by się nie darł.

Alecta- ja też jestem w małym zakochana. Moglabym się na niego gapic i gapic. Do wszystkiego podchodze z większym spokojem. Nie wiem może to kwestia wieku a może tego że to trzecie? Mniejsza o to podoba mi się

Czytałam was trochę wczoraj ale czy ja to nadrobię? ;-) dziś wychodzimy ze szpitala :-) lekarzom bardziej o mnie chodziło bo to nadciśnienie mam ale ok. Z małym wszystko dobrze :-) od 23 do prawie 3 wojował a jak o 3 usnął to do 7 spał i dalej by kimał z tym że na jedzenie go obudziłam bo to za długa przerwa. Ogólnie mm karmimy bo u mnie echo w cyckach mimo pobudzania. No trudno. Jeszcze będę próbować a jak w ciągu 2 tyg nic się nie zmieni to daje sobie spokój z męczeniem piersi.

Mommy, u mnie na pokoju leżała babka co na rozkręcenie się laktacji dostała tabletki i na gazik do wdychania przez nos bodajże oksytocynę. Ale też położna skwitowała to, że laktacja rozpoczyna się w głowie...więc może trzeba się pozytywnie nastawić? :tak:
U nas nocka taka sobie. Mała weszła chyba w ten szybki wzrost 3 tygodnia i w nocy to chyba przystawiałam ją 4 razy do cycocha podczas 1 karmienia bo ciągle się dopominała. Teraz o dziwo jak jadła o 10 to śpi. Sobie pospałam z nią do tej 10 i funkcjonuję jako tako.

Ostatnio z tego zmęczenia wchodząc na łóżko po prostu z niego zleciałam nabijając sobie mega siniaka na nodze. Michał w ostatniej chwili mnie złapał, a miałam małą na rękach...

miłej niedzieli kobietki :happy2: u nas najgorsza noc wszech czasów,G darł się prawie cały czas:-p żadne kropelki na niego nie działają ,teraz śpi,o już nie :sorry2:
mnie też tak blizna swędzi alecta :tak:
Mommy fajnie,że do domku idziecie ;-)

A u nas (odpukać) jest dobrze. Mała ma wielki apetyt. Taki głodmorek z niego. Potrafi zjeść 100ml mleka na raz!
Wczoraj tak ciągnęła zachłannie z butli, że jak ją wzieliśmy w pion na odbeknięcie to tak bekła, że porzygała się bidulka. Cała piżama męża mokra była :)

Ja się miewam dobrze. 10,5 kg mniej na wadze, brzucha prawie wcale nie ma. Tylko taka oponka ze skóry :p

yggam, ​trzymam kciuki za szybciutki poród ;)

reklama
Jagodzie odpadł kikut wnocy,pepek ładnie wygląda.teraz śpi ładnie ale wcześniej miała ponad 2godzinny okres czuwania.Nina na ibufenie wmiare normalnie sie bawi.ja zmeczona jestem wieczorem.chyba że w ciągu dnia zdrzemne sie godzinke.w sumie w nocy śpie ok.5 godzin,nie jest źle.ja też jestem zakochana w Jagodzie,zw£aszcza w nocy moge sie w nią wptrywać godzinami.

Do góry