reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja jestem tylko zmęczona psychicznie Olą, ale dziś juz było ok, antybiotyk pomógł i po 5 dniach gorączki w końcu spokój i wróciła moja wariatka samodzielna :) poza tym nie mam na co narzekać (odpukać) mały albo śpi albo się rozgląda płacze tylko w czasie przewijania i kapania bo nie lubi dupka świecić ;) nocki dobre. Tylko biedna Olka chora ale już niedługo :)

Ja ostatnio mam 19.5stopni w domu i mi gorąco a zawsze byłam zmarzlak :p teraz ciągle mi gorąco :-/

Mam wrażenie że mała jest bardzo nisko normalnie jakby zaraz miała rączkę wystawić :-D :-D :-D

Dobrej nocki Dziewczyny i zdrowia zdrowia dla chorych starszakow! I odpoczynku psychicznego, bo o ten najtrudniej.....cos o tym wiem, zwłaszcza bo dzisiejszym dniu ....

Lila na szczęście lubi się kąpać.
Oba w sumie płacze głównie jak jest głodna :p
W ogóle to zakochałam się w niej jak nie wiem. Takie to małe kochane <3
Właśnie sobie śpi smacznie obok mnie :-)

Laski po cc, Was też tak swędzi blizna?
Wczoraj normalnie myślałam, że się zadrapie :-/
No i cieszyłam się, że już ze mnie nic nie leci, a wczoraj jak przewijalam Lile niestety poleciało tak, że musiałam się przebierać, bo tylko wkładkę miałam i niestety nie dała rady :-/

Elutka ja tez mam cyce ze hoho
O bieganiu nie ma mowy poki nie kupie super ekstra stanika

Doggi TY kiedys wspominalas o staniku do biegania, jaki polecasz i gdzie moge dostac?

Alecta nie zalamuj mnie!
Ja wczoraj przymkerzalam sukienki na wesele sis
O zgrozo! Pomijam juz ze w nic sie nie mieszcze, ale w cyckach to mi jakies 25cm brakuje by zapiac zamek!!!
Myslalam ze sie rozrycze
A ł z moja mama siedzieli i kwiczeli ze smiechu

Mysza moja polozna mowila ze k trzeba dawac jak sie pkersia karmi, jak mm to nie bo w mleku jexst

Jezyk ja nie wiem jaka, ale u mamy zdecydowanie zimniej
Pewnie ok 18 stopni i mlody sie budzj o 2 i 5
A my w domu na pewno mamy cieolej i co 2h budzi sie zawsze

Mcpearl ja serio tu u mamy dobrze spie a ok 14 i tak mam kryzys i chce spaaac :p

Nasz nie ma problemu z kapaniem
Po 10min zaczyna coa marudzic juz do wyjscia ;-)
Dzis do domku :-( zaluje ze nie przeprowadzilismu sie do kalisza...

reklama
Kiepska noc za nami.to znaczy Jagoda spa£a super ale Nina miała wysoką gorączke,płakała długo,dopiero jak ibufen zadzia£a£ to zasneła.jutro czeka nas lekarz...nie wiem co jej jest,prócz gorączki to kaszle troche...dobrze ze M jeszcze tydzień jest z nami ale i tak słabo to widze...

Do góry