reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja jestem tylko zmęczona psychicznie Olą, ale dziś juz było ok, antybiotyk pomógł i po 5 dniach gorączki w końcu spokój i wróciła moja wariatka samodzielna :) poza tym nie mam na co narzekać (odpukać) mały albo śpi albo się rozgląda płacze tylko w czasie przewijania i kapania bo nie lubi dupka świecić ;) nocki dobre. Tylko biedna Olka chora ale już niedługo :)

Ja ostatnio mam 19.5stopni w domu i mi gorąco a zawsze byłam zmarzlak :p teraz ciągle mi gorąco :-/

Mam wrażenie że mała jest bardzo nisko normalnie jakby zaraz miała rączkę wystawić :-D :-D :-D

Dobrej nocki Dziewczyny i zdrowia zdrowia dla chorych starszakow! I odpoczynku psychicznego, bo o ten najtrudniej.....cos o tym wiem, zwłaszcza bo dzisiejszym dniu ....

Lila na szczęście lubi się kąpać.
Oba w sumie płacze głównie jak jest głodna :p
W ogóle to zakochałam się w niej jak nie wiem. Takie to małe kochane <3
Właśnie sobie śpi smacznie obok mnie :-)

Laski po cc, Was też tak swędzi blizna?
Wczoraj normalnie myślałam, że się zadrapie :-/
No i cieszyłam się, że już ze mnie nic nie leci, a wczoraj jak przewijalam Lile niestety poleciało tak, że musiałam się przebierać, bo tylko wkładkę miałam i niestety nie dała rady :-/

Elutka ja tez mam cyce ze hoho
O bieganiu nie ma mowy poki nie kupie super ekstra stanika

Doggi TY kiedys wspominalas o staniku do biegania, jaki polecasz i gdzie moge dostac?

Alecta nie zalamuj mnie!
Ja wczoraj przymkerzalam sukienki na wesele sis
O zgrozo! Pomijam juz ze w nic sie nie mieszcze, ale w cyckach to mi jakies 25cm brakuje by zapiac zamek!!!
Myslalam ze sie rozrycze
A ł z moja mama siedzieli i kwiczeli ze smiechu

Mysza moja polozna mowila ze k trzeba dawac jak sie pkersia karmi, jak mm to nie bo w mleku jexst

Jezyk ja nie wiem jaka, ale u mamy zdecydowanie zimniej
Pewnie ok 18 stopni i mlody sie budzj o 2 i 5
A my w domu na pewno mamy cieolej i co 2h budzi sie zawsze

Mcpearl ja serio tu u mamy dobrze spie a ok 14 i tak mam kryzys i chce spaaac :p

Nasz nie ma problemu z kapaniem
Po 10min zaczyna coa marudzic juz do wyjscia ;-)
Dzis do domku :-( zaluje ze nie przeprowadzilismu sie do kalisza...

reklama
Kiepska noc za nami.to znaczy Jagoda spa£a super ale Nina miała wysoką gorączke,płakała długo,dopiero jak ibufen zadzia£a£ to zasneła.jutro czeka nas lekarz...nie wiem co jej jest,prócz gorączki to kaszle troche...dobrze ze M jeszcze tydzień jest z nami ale i tak słabo to widze...

Do góry