reklama
Agulqa, Doggi, jakbym o moim czytala Jeszcze do tego takie powazne miny robi cisnac kupe, jakby jakies powazne sprawy Musial przemyslec. Tyle dobrego tylko ze moj synek placze tylko jak jest glodny, o kupie nam nie daje znac
kasiekz
Fanka BB :)
Haha jak u nas. Stwierdzilam ze lubi kupczyc w czysta pieluche
U mnie tez mała lubi w czysta pieluchę ) Dzis nie zdążyłam dobrze body zapiąc po przebraniu, jak usłyszałam lecącą kupkę ;P
Podałam Werci Delicol na wzdecia i odpukać na razie spokoj. Dalej cyca nie łapie, wiec karmimy sie moim mlekiem z butli.
Styczeń powoli sie kończy, większość mamusiek rozpakowanych )
Kciuki za pozostałe... Femme, Sprite, karpanna.
Podałam Werci Delicol na wzdecia i odpukać na razie spokoj. Dalej cyca nie łapie, wiec karmimy sie moim mlekiem z butli.
Styczeń powoli sie kończy, większość mamusiek rozpakowanych )
Kciuki za pozostałe... Femme, Sprite, karpanna.
goferek
U nas kupy nie było od środy, obdzwoniłam położną ze szpitala, środowiskową, wszystkie znane mi świeże mamusie i każda mnie uspokajała, że do 5dni a nawet tygodnia to nie ma się co martwić.
Ale w nocy jak dowaliła, to pieluchy zabrakło, pewnie będzie dziś nadrabiać te kilka dni bez :-)
Jakbym nie cisnęła, masowała, próbowała to w jednej piersi nie mam mleka, ani mała nie potrafi ściągnąć, ani ja, ani laktator, to normalne?
Ani mnie ta pierś nie boli, nie jest twarda, nic. W drugiej mleko jest, więc najpierw przystawiam do pustej, jak już widzę max złość małej, to przystawiam do drugiej i dopycham do pełna mm.
Miłego weekendu mamuśki :-) Już tylko garstka w dwupaku, kciuki za Was :-)
Ale w nocy jak dowaliła, to pieluchy zabrakło, pewnie będzie dziś nadrabiać te kilka dni bez :-)
Jakbym nie cisnęła, masowała, próbowała to w jednej piersi nie mam mleka, ani mała nie potrafi ściągnąć, ani ja, ani laktator, to normalne?
Ani mnie ta pierś nie boli, nie jest twarda, nic. W drugiej mleko jest, więc najpierw przystawiam do pustej, jak już widzę max złość małej, to przystawiam do drugiej i dopycham do pełna mm.
Miłego weekendu mamuśki :-) Już tylko garstka w dwupaku, kciuki za Was :-)
reklama
jenn200818
Indii podobno jak się normuje laktacja to piersi już są miękkie pomimo, że mają mleko ;-)