reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Zelka, nieciekawie to brzmi, az mnie zabolalo. Mam nadzieje, ze wszystko szybko sie naprawi.

Dziewczyny te po terminie, jesli bedziecie miec wywolywany porod, to nie martwcie sie. To nie jest takie straszne. Ja mialam wywolywany I serio juz mi bylo bardzo wszystko jedno Jakie instrumenty mi wkladaja do pipki I co mi robia, ju poprostu chcialam jak najszybciej urodzic.

reklama
Doggi witaj w klubie!
Nikola wczoraj na wieczór miała stan podgorączkowy, rano też, a w południe już miała 38,6!
Ł poszedł z nią do lekarza, ale oprócz tej gorączki nic jej nie jest więc mamy jedynie podawać Ibum i obserwować na razie.

Żelka- oby już teraz się goiło jak trzeba, współczuję bólu.

Licja - mnie lekarz straszył przedwczesnym porodem a teraz du..pa. Ja też sprzątam, biegam z dzieciakami, szkoła, dom, sex i nic się nie dzieje. Mam się zgłosić do szpitala 1.02 a najpierw wizyta we wtorek u mojego gina no i pewnie KTG.

Dziewczyny - po odejściu czopa można się sexić normalnie no nie?????

Była u nas połoźna,Jagoda waży 3460 gram czyli od wypisu w 5 dni przybrała 200 gram wiec supet.powiedziała że mam dobre mleko a Jagoda dużo z niego bierze bo kupy dosyć gęste,jak po mm a nie kp.i dlatego ładnie przybiera a ja szybko chudne.szew mam super,nie bedzie nawet widać blizny.Jagoda jest silna,bez żadnych skórnych problemów.werandować można po tygodniu już a po 2 i$ć na spacer.

Kikucik dzis odpadł :))
ImageUploadedByForum BabyBoom1422029938.029894.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1422029938.029894.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1422029938.029894.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 66
Alecta to u nas ibum od poniedziałku a wczoraj doszedł kaszel :/ nigdy jeszcze tak długo nie była tak chora :( na ogół po 2-3 dniach juz biega i wariuje a teraz siedzi jak takie zombi :( mam nadzieje ze tesciowa coś zaradzi na to. Ma wieczorem przyjechać i dać jej antybiotyk bo jak twierdzi ta gorączka za długo trwa :(

Karpanna wręcz trzeba ;)

Suseł super wiadomości to u mnie witamin razie też dobre mleko bo kupki ma gęste moja waga tez ładnie spada wczoraj rano miałam 65 a dziś 64 codziennie generalnie mam około 0,5- 1kg mniej jeszcze 5kg mi zostało chociaż nogi i tyłek mam szczuplejsze niż przed ciążą bo spodnie wszystkie luźne.

LayDeeK super! Przy oli tez szybko odpadł 5dni i śladu nie było, a u stacha jest cały czas :/

Ostatnia edycja:
Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę że tulicie swoje słodziaki. Mnie już szlak trafia, liczę ruchy bo mi kazali, wciąż się denerwuję czy z małym wszystko oki. Psycha mi siada już dziś.

Doggi i Alecta- zdrówka dla córek.

Moja starsza dziś też zaczęła narzekać tym razem na gardło.

Tak jak was czytam to mam wrażenie, że moja mała bardzo mało przybiera :-( ale może to też wina, że przez tą żółtaczkę dużo spała. Ale jakby spojrzeć na to, że wychodząc ze szpitala miała 3020 g, a po 1,5 tygodnia 3500 to chyba dobrze przybrała, nie?

Karpanna jak miło że nie tylko mnie szlak trafia.. ;) też mam tak że jak młody się przez jakiś czas nie rusza to się zaraz stresuje i czekam na ruch jak na zbawienie..

Ostatnia edycja:
reklama
Zelka mnie dzis polozna znowu pouciskala zeby krew leciala bo macica jeszcze slabo obkurczona a ze mnie nic nie lecialo - wlasnie przez zamkniecie szyjki. Po masazu mam brudzenia wiec jest juz dobrze.

Indi moj sie werandowal na 5 dobe:) A na spacer wyszedl mając 10dni.

Jenn pod spodem body i pajac lub body i spiochy. Zalezy co akurat ma na sobie:)

Doggi mamy identyczne dzieci. Moj tylko je i spi, czasem sie rozejrzy:) Zdrowka dla Oli!

Susel super info:) Moje mleko tez OK bo przybral az za duzo;p Pulpet. A kupa tez ladna. Ale dzis ma wzdecia...obawiam sie ze bedzie mial skaze jak cora bo po wczorajszym sosie serowym;/

Ostatnia edycja:
Do góry