reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Kurcze rano mi forum wariowalo nie widziałam że alecta już napisała wieści od nulini a z tel nie mogę usunąć

Wieczorem was poczytam teraz do siostry jade i na zakupy moze też mi się uda wieczorem urodzić :-D 24 mi pasuje :p :-D

reklama
Femme mi tez wariowalo forum

Ale mielismy przebojew nocy
Wylaczyli prad woec piec nie dzialal i myslelismy z ł ze zamarzniemy poza tym
Susel nasz mlody yez dzis sie tak obsral ze az pod pachami mial kupe :p
I my z ł bez swoatla, swiecac tabletem pp dupie musielismy ogarnac robsona i to szybko by nie zamarzl :-D

Jakis przepis na szybka dobra salatke?

goferek sciagaj laktatorem mimo ze nie leci, w koncu pojawi sie jakas kropla a potem wiecej.

U nas coraz lepiej mala ladnie pije z piersi, sutki dalej bola ale coraz mniej.
Wieczorem mala ma kolki ale jakos dajemy rade. W nocy za to spi ladnie, dzis zasnela o 24, a potem jedzenie o 4:30 i dalej o 8:30, wiec daje pospac. Byle nie zapeszyc.

No mi z rana apka bb nie działała więc musiałam się przez przeglądarkę logować.

U nas dzisiaj były 3 pobudki na cyca, ale nie wiem nawet o której, bo jak tylko młoda zaczynała marudzić to dostawała cyca do buzi i spokój był :p

Agulqa ja w nocy też telefonem sobie świeciłam jak Lile przewijalam, ale to z lenistwa, bo nie chciało mi się światła palić :p

Dzisiaj przychodzą do nas znajomi zobaczyć Lile.
Muszę mleka trochę odciągnąć, bo chcę się trochę winka napić :p

U mnie lipa bo nie dość że Nina jest nieznośna to jeszcze M boli głowa i musiał sie po£ożyć...ciekawe co on odsypia skoro wnocy tylko ja ogarniam Jagode a on śpi w najlepsze. Jak dalej dzień bedzie tak wyglądał to bedzie trzeba zrobić awanture...

U mnie pobudka o 2.40, a potem dopiero koło 8 zaczął się mały przebudzać, więc jest dobrze ;-)
Zabawy laktatorem wciąż trwają… już mnie to brzęczenie wkurza niemiłosiernie :-(

Jak ściągnęłam trochę mleka koło 11 to mogę potem do niego ściągnąć koło 13 jeszcze? W sensie do tej samej porcji?

Alecta ale pewnie nie byla usrana po pachy a mlody caly umazany :p body i spiochy przesrane az :-D
No i do nas tez wlasnoe znajomi przychodza dzisiaj :p

Jenn z calego dnia mozesz jedna porcje stworzyc

Nasz jad o 22, 2.40 i 5.40

U nas wczoraj była przyszła chrzestna Kubusia z rodziną a dziś przyjeżdża koleżanka z mężem i córką także weekend pełen wrażeń ;-) jutro pewnie do dziadków pojedziemy na obiadek :-D
Jenn jak jest nieduży odstęp czasu to możesz
Ja mam małą lampkę zapalona przez większość nocy bo zapominam wyłączyć. .
Mały coś był wczoraj marudny popołudniu i jakieś krostki mu wyszły i boję się, że to może być skaza..
Agulqa nie zazdroszczę wyłączenia prądu. .brr na samą myśl mi zimno
Indi ja mam miekkie bo już mi się chyba ustabilizowala laktacja.
Ostatnio gralismy na xboxie i akurat trzeba było biec..myślałam, że mi cyce odpadna taki ból. ..
Goferek ja słyszałam, że kupy może mie być nawet 10 dni także spokojnie :-)
Alecta my już na 1ki się przerzucilismy i coś czuję, ze lada moment będą 2ki. Młody w niecały miesiąc przybrał ponad kilogram :-)

reklama
Goferek dokładnie 5dni to luz. Cyce pomęcz laktatorem. U mnie przez dwa dni z prawego cycka bardzo mało leciało wychodziło 40ml i pustynia w cycku, ale wczoraj co 2h odciągalam ile się dało, i dziś już było 90ml

Indi moje są mięciutkie jak kaczuszka :) przez około 4 dni były wielkie i napompowane a teraz są wielkie ale miękkie

Femme niech Nulini ma nagrodę i dwa smsy ;) ja miałam napisać o 6 (akurat młody jadł) ale bb nie działało i dopiero jakieś 30min temu zadziałało

Agulqa_b sałatkę????? Mięcho jedz! :) :p

Gochson a probowalas kropelki na kolki?

Alecta u mnie nawet przez przeglądarkę nie działało :(
Enjoy your wine

MOMMY I NULINI Kurde przeglądarka w telefonie średnio na jeża działa i uzupelnilam listę po drugiej stronie brzuszka ale nie mogę zmienić rozmiaru i kolorów ;( jak tylko zacznie normalnie działać to zmienię!

Ostatnia edycja:
Do góry