reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
My ogarniamy się w domku :) pierwsza kąpiel za nami tzn.za tatusiem bo ja się wanienki nie tykam ;) mąż dostał od ginki opiekę na mnie na dwa tygodnie, potem weźmie dwa dni okolicznosciowego i potem tatowe i do pracy pójdzie w marcu :D

Jezyk super ze maz tak ogarnal w pracy,
Moj poki co nic nie wzial...

My jjz u mamy, po kolacji
Robson jiz 2 razy zdazyk zrobic co trzeba w pieluch3 no i oczywiscie ulewa jak...

Zdrowka dla wszystkich dzieci i sil dla mam oraz wytrwalosci dla ciezaroweczek

Jezyk ale fajnie ze mąż tyle będzie w domu!!

Agulqa_b mój mnie dobija przed karmieniem go przewijam i w trakcie karmienia zawsze się zbombi i od nowa przewijanie :banghead::banghead::banghead:

Doggi ja przewijalam przed karmieniem bo po zawsze ulewa jak nim kolysze
Ale tez odkrylam ze robota glupiego bo zawsze podczas jedzenia najlepiej mi sie kupczy :p

reklama
Sorki, że tak z zewnątrz, ale chciałam pogratulować forumce McPearl imienia córki Marianna. Najpiękniejsze, cudowne i tak głęboko osadzone w naszych korzeniach. Piękne!

Pozdrawiam i uciekam na swoje forum ;)

Do góry