Ewi82
Fanka BB :)
Nieobecna ja bym to załatwiła jak najszybciej. To moje zdanie. Raz że wizualnie to będzie przyciągać wzrok, dwa że dzieci mogą się śmiać. Może się przez to źle czuć w przyszłości, odbić się na jego psychice. Ja mam córkę to też inaczej bo kiedys zechce założyć sandałki czy buty z odkrytymi palcami, malować paznokcie itd. Lekarka zaleciła szybko żeby dziecko było leżące jeszcze, nie chodzące. U mnie też z tego co porównuję było dużo łatwiej bo nie było zrośnięcia kośćmi. Idź do jakiegoś dobrego lekarza i porozmawiaj o tym. Mam kolegę który w wieku 27 lat miał robiony pewien zabieg bo matka nie dopilnowała i mówił mi że zawsze to była jego trauma, że nigdy nie czuł się pełnowartościowy.
Ja bardzo lubiłam karmić, dla mnie to była bliskość z dzieckiem i super wygoda. Dostawała kiedy chciała, bez kombinacji z szukaniem czegoś do podgrzania itd. Jak miała 6 miesięcy poszliśmy na szlak nad Morskie Oko co zajęło nam cały dzień i młoda na cycu to było zbawienie Na początku też mnie pogryzła ale potem kupiliśmy wkładki silikonowe i wszystko wróciło do normy. Ale to wina pielęgniarek że nie powiedziały mi jak karmić od razu po urodzeniu. Teraz też mam zamiar karmić piersią.
Ja bardzo lubiłam karmić, dla mnie to była bliskość z dzieckiem i super wygoda. Dostawała kiedy chciała, bez kombinacji z szukaniem czegoś do podgrzania itd. Jak miała 6 miesięcy poszliśmy na szlak nad Morskie Oko co zajęło nam cały dzień i młoda na cycu to było zbawienie Na początku też mnie pogryzła ale potem kupiliśmy wkładki silikonowe i wszystko wróciło do normy. Ale to wina pielęgniarek że nie powiedziały mi jak karmić od razu po urodzeniu. Teraz też mam zamiar karmić piersią.