reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Moja też dalej długa jest.... Coś się tam rozwiera ale lipnie dlatego co tydzień masaże mi gin robi.... Teraz było na 1,5 cm , zobaczymy w pon. Ale dłuuuuugaa jest
Doggi, szybko poszlo, super, ze juz masz Stacha! Mowilam Ci, ze Ci jeszcze numer wywinie
Laydeek, trzymam kciuki za wyzdrowienie malzona, to on ma sie teraz Toba zajmowac a nie Ty nim
Ja tez sie zaliczam do tej grupy czekajacych. Jezyk, jeszcze tylko Ty przede mna i potem moja kolej Czujesz sie jakos porodowo juz?
Laydeek, trzymam kciuki za wyzdrowienie malzona, to on ma sie teraz Toba zajmowac a nie Ty nim
Ja tez sie zaliczam do tej grupy czekajacych. Jezyk, jeszcze tylko Ty przede mna i potem moja kolej Czujesz sie jakos porodowo juz?
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi ja uzywalam gazu i ch... dawal
Indi- no my dziś a potem Ty ale nie wiem jak u Ciebie z objawami bo u mnie wszystkie minęły Franek dobry kolega pewnie przepusci w kolejce
Doggi- super, że sprawnie poszło. No i Stachu świetny chłopak, nie dziwie się, że tatuś rozanielony.
Doggi- super, że sprawnie poszło. No i Stachu świetny chłopak, nie dziwie się, że tatuś rozanielony.
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzisiaj JEZYK twoja kolej 3 mam kciuki! ;-)
Doggi Stachu jest niemożliwy ale Ci niespodziankę zrobił :-) dobrze ze się obrócił jednak i rodziłas sn tak ładnie :-)... A tak w ogóle to chyba znowu klon taty co? tzn do Oli podobny :-)
Zelka super ze już taka jesteś na chodzie! :-)
Miłego dnia laski 3mam kciuki za was mam nadzieję że dzisiaj też któraś się rozpakuje! :-)
Doggi Stachu jest niemożliwy ale Ci niespodziankę zrobił :-) dobrze ze się obrócił jednak i rodziłas sn tak ładnie :-)... A tak w ogóle to chyba znowu klon taty co? tzn do Oli podobny :-)
Zelka super ze już taka jesteś na chodzie! :-)
Miłego dnia laski 3mam kciuki za was mam nadzieję że dzisiaj też któraś się rozpakuje! :-)