reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Goferek chętnie bym skorzystała ale nie wiem czy do tego czasu urodze a imienia jeszcze nie jestem pewna :-D :p

Jadę z mamą po te Pieluchy zaraz :p nie dają mi spokoju hehe :-D

reklama
Doggi no ja też cewnikowania miło nie wspominam :-/

Nikola kazała mi włączyć nasze wesele, bo ona się jara jak widzi jak tańczy i tak patrzę jaka ja chuda byłam mimo 6 miesiąca ciąży i nawet brzucha tak mi widać nie było, a teraz łapy mam jak Pudzian :-(

Alecta ja tez mam wielkiw lapy
Na szczescie ł mowi ze mamy jakies nieduze ciezarki wiec go zmolestuje by znalazl i zamierzam cwiczyc
Poza tym wczoraj podczas kapieli jeden szew wyszedl
Dzis niespodziewanie przyjechala do mnie polozna, obejrzala i mowi ze nie sciagnie szwow bo widac ze ladnie same sie usuwaja
Maly niby ok z kolorkiem, od nozek schodzi
2800g wazy
Sapke ma, musze poczytac co robic by nie mial

Dziewczyny jeszcze trochę :-) Ja to też tęsknię do wina, czasem łyk się zdarzał ale wiadomo, że to nie jest to samo..
Mnie sen zmógł.. i 1,5 godziny spałam.
Ten staram się wrócić do żywych.. ale kiepsko mi to idzie :-D

Gdzieś czytałam, że można leżeć na brzuchu nawet w zaawansowanej ciąży.. hmmm ciekawe jak to zrobić? Bo tego już nie opisali..

No ja.ostatnio sobie karmi wypiłem, ale równie dobrze mogłam się napić soku :p
Normalnie jak urodze to chyba duszkiem całą butle z gwinta wypije :p

Mąż montuje suszarkę w łazience i tak czekam aż skończy żeby farbę na łeb położyć i się wykąpać.

No ja tylko jak karmić skończę mam zamiar obalić butlę wina na raz a później delektować się codziennie Desperadosem :-D

Chociaż wino czasem mi się zdarza, kilka łyczków pociągnąć :-D

reklama
Ja Słomiana Wdowa, bo małżon w delegacji.
Idę zaraz do włoskiej knajpy na obiad. Tylko nie wiem na co mam ochotę. Czy na pizze czy makaron :/
I w tej włoskiej knajpie mają dobre winka :angry: Takie importowane z Włoch...

Do góry