reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Nieobecna oj to się namęczyłaś z piersiami. U nas nie mogli wchodzić bo była grypa i oddział zamknięto. Dla mnie też było lepiej bo mogłyśmy z cyckami na wierzchu leżeć i nikt się nie kręcił :)
Co do Twojego porodu to mnie rozwaliłaś... Myślałaś, że się zatrułaś? Jak to możliwe?

Ostatnia edycja:
reklama
Ojjjj tak, to był koszmar. Chciałam przytulić syna a ból był tak ogromny, że nie byłam w stanie.. Leki na zatrzymanie laktacji brałam miesiąc, miałam już pierwszy okres.. a mleko dalej w piersiach. Ośmioraczki mogłabym wykarmić ;) Teraz wiem, że przy drugim dziecku od razu będę musiała brać leki i przejść na mleko modyfikowane.

bada m - nie strasz ;) okropnie chciałabym urodzić naturalnie, móc od razu przytulić dzieciaczka :) A do tego wymiary mam idealne do naturalnych porodów :D

Słyszałam od jednego ginekologa, że po 6 czy 9 miesiącach wszystko już jest zrośnięte i nic bardziej nie zrośnie. Różne są opinie o tych odstępach. Na pewno przed porodem na usg oceniają grubość blizny. Ech cały problem w tym, że jedni nie chcą robić cesarek mimo, że są wskazania, a inni robią nawet gdy ich nie ma.
Oj to się namęczyłaś. A to jakieś problemy w budowie piersi rozumiem, że nie ma szans, by teraz mogło być normalnie z laktacją?

nieobecna ja po poprzedniej cc pytałam się gina o kolejny poród i powiedział że sn jest możliwe po cc ale zależy to od jakości blizny. Podobno podczas porodu trzeba monitorować zachowanie się blizny za pomocą usg i w razie czego robią cc jeśli jest zagrożenie pęknięcia. Moja koleżanka urodziła po cc już 2 dzieci sn więc wszystko jest możliwe :)

U mnie akurat był remont jak trafiłam na porodówkę iu trochę polowe warunki ale teraz za to są 2 os sale z łazienkami więc full wypas :)

reklama
DSC_0323.jpg20140509_143524.jpgSnapshot_20131004_11.jpgprzedstawiam wam moje dzieci niestety ani mojego ani męża zdjęcia nie mam na tym kompie jak się do nich dokopie to wstawie
synek ma lat 7 i pół jest z 3 października ma na imię Piotruś
a córka Natalia 22. stycznia ma 15 lat

Załączniki

• DSC_0323.jpg
    DSC_0323.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 42
  • 20140509_143524.jpg
    20140509_143524.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 36
  • Snapshot_20131004_11.jpg
    Snapshot_20131004_11.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 46