nieobecna87
Fanka BB :)
Ceny niektórych żłobków, przedszkoli są kosmiczne! A kryteria przyjęć.. u nas trzeba być samotną, najlepiej bezrobotną matką by mieć szanse na państwowy żłobek (tylko po co kobiecie bezrobotnej żłobek???). Mój syn jest tak przyzwyczajony, że pewne rzeczy wykonuje przy nim Tata, że mi nie da się dotknąć. Ja mu np. nie mogę obciąć paznokci. Gdy przychodzi pora kąpieli, to przy mnie się wygina, ucieka i zaczyna płakać. Kąpiel obowiązkowo musi być wykonana przez Tatę. W sumie nie narzekam - mogę chwilę odsapnąć gdy oni się pluskają
Rodziłyście naturalnie? Ja do całkowitego rozwarcia tak, już parłam ale później Młody miał zatrzymania tętna i na szybko zrobili cesarkę. Teraz mam okropnego bliznowca (zawsze mi się tak rany goją), zastanawiam się czy ewentualnie przy drugim porodzie mi to wytną i będę miała tylko jedną bliznę? Strasznie chciałabym rodzić naturalnie - wiem jak wygląda ból porodowy (bez znieczulenia), wiem jak wygląda ból po cesarce.. Niektórzy jednak twierdzą, że po cesarce musi być cesarka.
Rodziłyście naturalnie? Ja do całkowitego rozwarcia tak, już parłam ale później Młody miał zatrzymania tętna i na szybko zrobili cesarkę. Teraz mam okropnego bliznowca (zawsze mi się tak rany goją), zastanawiam się czy ewentualnie przy drugim porodzie mi to wytną i będę miała tylko jedną bliznę? Strasznie chciałabym rodzić naturalnie - wiem jak wygląda ból porodowy (bez znieczulenia), wiem jak wygląda ból po cesarce.. Niektórzy jednak twierdzą, że po cesarce musi być cesarka.