reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
agulqa, chyba byłby za szybki :-D. mój młody spał tylko 1,5 miesiąca tak na 3 godz. po karmieniu. potem zaczęły sie drzemki 15 minutowe, a po 3 miesiącu juz w gondoli nawet nie chciał jeździć...

w lidlu nie było mięsa! :szok: i dupa z obiadu. tzn. będzie inny. a kupiłam roszponkę, mozzarelę, pomidory i ogórki i miałam ochotę na kuraka do tego i co? :-(

sprite po tym wolnym to pustki są w sklepach niestety. Mnie się udało dorwać kuraka w tesco.. :-) Ale ludzi tyle, że mam wrażenie jakby te święta jeszcze trwały i trwały..

Agulqa, kto go tam wie, dzieci są różne ;-)

U mnie pieczarkowa i nic nie robię! Nawet stać przy zmywaku nie mogę. Jak kroiłam składniki do zupy to musiałam 'tańczyć' brzuchem :-D

Sprite - u nas w lidlu też lipa z mięsem, co się dzieje.Ludzie wszystko wykupią jak jest 1 dzień wolnego.

Alecta - bardzo ładny wózek. Jaki to kolorek?

My dziś mieliśmy zupkę kalafiorową. Dobrze że wcześniej ja zrobiłam bo dziś mi by się nie chciało. 4 pranie wisi. Dziś już chyba nic nie robię.

To jest chamstwo, bo jak musiałam leżeć to pogoda była oki teraz kazał mi się oszczędzać ( nie mam takiego zamiaru ) to pogoda taka że wyjść się nie da, wieje tak że za chwile wyrwie drzewa w lesie.Nie miałam serca ciągać dzieciaków do sklepu w taką pogodę.

Jutro wchodzę w 38 tydzień więc mogę rodzić. macico moja słyszysz!!! Do boju!!!

Zaczęłam czytać o trzecich porodach sn i mam dość. Wystraszyłam się.

Femme - przekaż proszę Emilchen żeby dochodziła do siebie a dzidziuś po antybiotyku będzie zdrów. Nie podali Emilchen antybiotyku przed porodem? Zapytaj proszę jej co z Clexanem czy nadal go bierze?

Ostatnia edycja:
Ja właśnie gulasz kończe robić, też miałam problem z kupieniem mięsa.
Tak Karpanna, mam termin na 24.01. Na wątku wizytowym opisałam już wizytę.

Mąż właśnie wrócił z xBoxem:-)

Karpanna kobieto, nie nakręcaj się tak :confused: 3 sn to żadna sensacja, będzie dobrze.

Mam nadzieję, że do 6-go nie urodzę. Poszłabym z mężem do kina :-D W sumie nic się nie zapowiada, więc może akurat ;)

U nas oswilż... Dziewczyny zawiedzione :-D

u mnie do wiatru doszedł deszcz :szok: super :confused:

jenn, ja już czasu na tesco nie miałam. zresztą nie wiem czemu, ale mięso to jakoś tylko z lidla toleruję. coś sobie ubzdurałam i nie umiem kupić gdzieś indziej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

karpanna, może przed inwentaryzacją nie sprowadzali. w sumie intermarche jest dziś u mnie zamknięty z powodu inwentaryzacji właśnie.

Sprite on rano o 8 jak zjadl to spal te 8h poki nie wrocilam
Teraz wojowal i padl wkoncu wiec ja tez chce soe zdrzemnac :p

Megami nie strasz :-D

Karpanna moja mama rodzila trzecie dzoecko w wieku 39lat iwsio ok bylo i z nia i z mlodym

Aaaaa wszystko smierdzi mi octem?! :O

reklama
Karpanna- ja rodzilam bez znieczulenia dwa razy i teraz też bym tak chciała. No chyba że będzie cesarska.

Mommy- ja też muszę wszystko zapisywać, bo inaczej połowę zapomnę.

Agulqa- no to Robson się spisał, wiedział co ma robić jak mamy nie ma ;)

Alecta- fajowy ten Wasz wózek.

Karpanna- dokładnie jak pisze Megami nie dramatyzuj. Wykonczysz się kobieto! A to Twoje trzecie dziecko to planowane?

Suseł- no to szał będzie w domu przez kilka dni ;)

Megami- a na co do kina?

My pojedlusmy nalesnikow i od razu lepiej.

Do góry