reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nam się sylwester przedłużył :p dopiero wróciliśmy, wzięłam kąpiel i wieczór z xboxem sobie zrobimy :p wyzyje się w jakąś strzelanke :-D

BADA ogólnie czuje z posta że klimat w szpitalu nie najgorszy :-)

NULINI Nina dostała wczoraj zaległy prezent od mojej swiadkowej taka latajaca wrozke dzwoneczka super sprawa wszyscy się bawią polecam :-D

SUSEL hehe to nas musi lubić Twój teraz :-D

DOGGI jestem ciekawa co Ci jutro gin powie... Trzymam kciuki za Twoją szaloną szyjke ;-)

ALECTA da sobie chlop radę ;-) jak trzeba to są ogarnięci tylko jak wiedzą że nie muszą to udają ciapy :-D

Doggi, hahaha ja wczoraj zjadłam czipsy i coś tam jeszcze i tak cieżko mi było jak wstałam z kanapy. łapię się za brzuch i do mojego "ej, ja już nic nie jem, ale mi brzuch wypchało" i dopiero zaraz, że ja przecież w ciąży jestem :-D:-D:-D. serio, taki zawias :confused::shocked2:. ale też już marzę o płaskim brzuchu. BARDZO BARDZO. ciekawe, czy mi się to uda...

a ta panda nie nadaje się dla chłopców, co? nie wiem, co mu kupić. dziewczynki mają się lepiej, bo dostaną lalę i wózek i są happy, a co chłopiec? myślałam nad furby, ale po przemyśleniu sprawy stwierdziłam, że po pierwsze chyba będzie mnie irytować tym gadaniem, a po drugie to chyba dla starszych dzieci. zresztą drogie to jak diabli.

agulqa, rozumiem. ja miałam na myśli jakiegoś prywatnego. ale wydaje mi się, że najpierw możesz spróbować domowych sposobów, tak jak Dziewczyny radzą. ostatecznie ten lekarz.

bada, już jutro. uśniesz w ogóle w nocy? :))))

Ostatnia edycja:
Kuzwa, u mnie sie nie da zapomnieć że w ciąży jestem!!!! Wszystko boli, a najbardziej miednica. Jakbym na koniu bez przerwy od 3 dni jeździła. Tocze sie jak kula, prosto isc nie mogę. Juz chce urodzić!!!!

Agulqa tylko patrz na rotztwór wody fizjo, do oczu ten najsłabszy :tak:

Szprajt coś z makłina albo dastina - u Nas to zawsze trafiony prezent jest :p

femme, ciekawe do kiedy tu będziemy siedzieć w dwupaku :-D:-D

jezyk, no właśnie. ja też go macałam i oglądałam filmiki na you tube. przereklamowany jak dla mnie. ale ja nie znam się na zabawkach. a chciałabym cos właśnie takiego do opieki dla młodego. dobrze, jakby było fajne i tanie, bo takie zabawki zazwyczaj fascynują 2-3 tyg. i idą na półkę się kurzyć...

reklama
Do góry