reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Najlepiej jak znajomi przychodzą to kupa śmiechu ;-) no i Nina już duża to też z nią można pograć :-) ogólnie fajna zabawa ale nudzi się jak wszystko my mamy przeróbke to i gier dużo :p

reklama
Jejku ogarnęłam to co miałam ogarnąć, nawet firany wypralam, bo mój T dziś tak umiejętnie niósł kawę ze cala wylądowała na drzwiach tarasowych frankach i zasłonami:) haha ale się uśmiałam.

Agulaq_b trzymam wszystkie kciuki za jutrzejsze wyjscie. Fajnie, że masz pokarmu dużo przynajmniej mały nie będzie narzekał:p

Kurde właśnie się zastanawiam nad tym wyburzaniem, chyba to jednak dobre jest, bo wyrabia sie dziecku rytm dnia i nocy.

Femme mama wiec co dobre. My mieliśmy ps ale To stwierdził, że jak mała się urodzi to nie będzie czasu na granie i sprzedał za to teraz ja zastanawiam się czy nie kupić właśnie do ćwiczeń, ale mam jeszcze chwile do namysłu.

A ja właśnie robie domowe frytki z przyprawa do ziemniaków i dodam sobie później majonezu a co...kto mi zabroni:p poza tym Zosia lubi:)

Mój Antek ma 20 miesięcy i jeszcze nie mamy za sobą ani jednej przespanej nocy. Kładzie się koło 20.30 i wstaje o 5.30, a w nocy kilka pobudek...

To my swego czasu na ps3 szalelismy z karaoke. Potem jak wprowadzili ps Move, to zakupilismy karaoke z tańcem. Jedna osoba tańczy, druga śpiewa. Śmiechu było co nie miara :-)
Jeśli chodzi o ćwiczenia... Kupiłam kiedyś płytę Chodakowskiej. Ani razu nie została przeze mnie włączona. A plan był, intensywnie ćwiczyć :-)

My też szalelusmy z karaoke na ps3, gry ruchowe też były, ale ogólnie gramy w gry. Mąż w need for Speeda lub strzelanke, ja w strzelanie, chłopcy w Fife najczęściej.
W tamtym roku Kacper dostał księgę czarów na ps3 i furory nie zrobiła. Pograł kilka razy i koniec.

reklama
My mamy fajne gry move dla dzieciaków i w święta całą familią graliśmy, lubimy też sportowe np golfa czy tenisa.
Właśnie skończyłem mecz tenisa i tak się zawzielam żeby puchar wygrać, że się cała spocilam i będę miała zakwasa ba prawym bicku haha.
Aż Ł się ze mnie śmiał, bo w tym samym czasie na piłce skakalam haha

Do góry