reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femm juz rozumiem ;-)
Zdziwilam sie ze mama takie rzeczy ma ;-)

Mommy byla siara
Po co mam do banku dawac
Wole odciagnac dla mlodego i do zamrazary i wykorzystac jakxbede chciala wyjsc hdzies

Padam na pysk

A ja mam burdel z wizytami... Ostatnio miałam 12 chyba teraz 8 prywatnie raz pójdę i 22 do nowej ginki bo nie chce do tego palanta znowu iść... :-/

Tak jak wczoraj teściowej mówiłam że zgagi mnie w sumie nie męczą tak się zaczęło... -_- kiedy ja się nauczę żeby nie chwalić za wcześnie :p

Femme ja miałam już też istny spokój ze zgaga ale jak wróciły wymioty tak wróciła zgaga i nie pomaga ani rennie ani gaviscon....a ja miałam ostatnio wizytę 24.12 i juz więcej nie mam. Tak jak pisałam wcześniej jeśli do 8 nie urodze to tego samego dnia mam się zgłosić do szpitala na 16;45:)

Dagi u mnie zgaga zawsze była po "czymś".
W poprzednich ciążach umieralam po sokach typu Kubuś itp, a teraz po byle czym mnie potrafi złapać.
Hmm może to po mieszance mentosy + coca cola :p
Chyba się przezuce na wodę na razie :p

reklama
A no ja wcześniej w II trymestrze tez miałam po czymś, właśnie po Kubusiach, po wodzie mineralnej gazowanej, po białym pieczywie pomidorach, ogórkach zielonych, w zasadzie po wszystkich produktach z białej mąki. Później przeszło a teraz mam ot tak sobie i to najczęściej zgaga budzi mnie w nocy....

Do góry