reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

ja też zatęsknie,chociaż teraz mam serdecznie dość :tak:brzucha

Mommy literki przyklejaliśmy na dwustronną ,piankową taśmę-dużo małych kawałwczków,trzymaja się tak,ze nawet chciałam O poprawić to nie mogę odkleić:-p

reklama
Femme szalona! Wytrwała bestia jesteś ;)

A ja mam ciężki dzień, mam takie bóle krzyżowe ze stwierdzam że naprawdę koniec się zbliża wielkimi krokami

Hey, ja dziś chodzę od rana w dresiku i teściowa mnie denerwuje bo jak tylko coś mojemu chcę powiedzieć to uszy jak radary. Di poniedziałku niestety jeszcze daleko. Powiem Wam, że nie wiem po co właściwie siedzi. Nudzi się jak mops, krzyżówki rozwiązuje i tyle. Miałam nadzieję, że w weekend pojedzie. Trzeba wytrzymać :)

Co do teorii co 2 dzień to ja mogę rodzić 3 stycznia. Mąż jeszcze ma wolne a teściowej już nie będzie :)

Bada to trzymam kciuki co byś wytrzymała do stycznia :)

Sylwi ja w sprawie cc byłam w środę u gina. Więc przymusić Cię nie mogą więc niby skierowanie zbędne bo nie ma żadnych innych wskazań. Mi jednak zależy na skierowaniu ale on tylko może wpisać, że cc po pierwszym cc. Mam przyjść w poniedziałek z wypisem ze szpitala po pierwszym porodzie to może wpisze coś więcej z niego ale ja mam tylko, że brak postępu porodu. Mam niby żylaki sromu ale stwierdził, że za małe by były wskazaniem. Ja bym wolała aby coś wpisał dodatkowego aby nie dyskutowali. Kazać mi nie mogą sn ale dyskutować z pewnością będą.

Bada bo widocznie jak już coś robicie to porządnie :-D Literki zostaną na zawsze :-) Śliczne są.

Doggi :-D :-D Ja pewnie zatęsknie za brzuchem, zwłaszcza jak mały będzie dawał czadu , to zamarzę żeby znów się schował do brzucha :-D

Dziewczyny, spokojnie, spokojnie. Nie bijcie się o to która następna :-D Choć my widzę i tak wytrwałe bestie :-D Ten 38 tydzień to takie bum ;-)

Ja tam na poród się jeszcze nie szykuje. Dzisiaj mówię do mojego, jeszcze tyyyleee czasu zostało.... Jak na wariatkę na mnie spojrzał :-D

reklama
Ja za brzuchem tęsknić na pewno nie będę :) Przeszkadza mi niemiłosiernie.. ;)
Wróciliśmy do domu, padam ze zmęczenia właściwie nie wiem po czym. Dodatkowo mam skurcze a mały się ożywił jak tylko weszliśmy do domu. Tak jakby mi niedobrze jest, nie wiem cieżko określić to uczucie..

Do góry