reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
a u mnie Basia się rozchorowała - chyba grypa żołądkowa bo wymiotuje i ma biegunkę od wtorku. Wprawdzie nie ma temperatury ale męczy się biedactwo :( A ja miałam jechać dziś do szpitala bo mój gin miał dyżur i chciał sprawdzić czy wszystko ok ale niestety nie wyszło. Stwierdziłam, że skoro nie rodzę a czuję ruchy szkraba to nie będę tracić czasu na wizyty w szpitalu skoro jestem potrzebna przy chorym dziecku.

Hey, zostawić Was na Święta i się zaczęła jazda :))) Fajnie, fajnie, czas najwyższy :)

Ewi trzymam kciuki za szybką akcję.

Agulqa jakbym mojego słyszała :) Masz przynajmniej wesoło. Trzymam kciuki za szybki powrót do domu.

Bada czy Ty już w szpitalu leżysz b się pogubiłam.

Ja do poniedziałku będę tylko wieczorkiem zaglądać bo teściowa i mąż mnie absorbują :) Wczoraj mieliśmy gości do 3 w nocy i dziś byłam rozwalona.

Aza nie jeszcze w domu ,w szpitalu miałam być od poniedziałku 29 grudnia i 30 miało być cc,ale uprosiłam lekarza na styczeń i mam się wstawić 1 między 12.00 a 13.00 a 2 o 8 rano cc,teraz się " modle"co by G się nie pospieszył :-p

A my się dopiero kładziemy spać :p
Nie wiem jak ja jutro wstanę śniadanie przygotować.
I w ogóle ciekawe, o której dzieciaki wstaną.
Tymko szybko padł, ale Nikola do teraz jeszcze nie śpi taka z niej gwiazdą wieczoru :p

Ewi czekamy na wieści :-D
Bada zaciskaj nogi najmocniej jak możesz, do stycznia już tak niedaleko :-D

Kot mnie obudził swoim powrotem do domu i spać nie mogę. Do tego śniły mi się skurcze...a może miałam skurcze i przez sen czułam...

Kto wie czy idąc do szpitala muszę mieć podbitą legitymację ubezpieczeniową? Do lekarza teraz nie trzeba, ale do szpitala? Czy wystarczy dowód?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry