reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny, jak jest z planowana cesarka? Dostaje się skierowanie na ktorym jest napisane, ze cc i się idzie umawiać do szpitala czy jak. Bo ja mam skierowanie do porodu ale na nim tylko napisane, ze jestem po cc. Jak to się załatwia,bo ja jestem zielona.
Ja na poważnie mysle o zmianie szpitala ,skoro w tamtym takie problemy robią.

reklama
Miłego świątecznego dnia :happy2:

Mommy te literki są drewniane ;-)

Sylwi ja ak miałam jak piszesz ze skierowaniem do szpitala umawiać termin,ale po pierwszej cesarce tak nie miałam dopiero po terminie normalnie do szpitala i tam decyzja ,bo po 1 cc możliwy jest poród sn

Ewi już urodziła ? Zaraz doczytam :happy2: następna ma być Filipiamama jutro ma mieć cc

U nas jest śnieg i minus 1 więc może poleży

Ostatnia edycja:
Ja mam na skierowaniu napisane ,że skierowanie na cc stan po cięciu.niby po cc można sn ale jak nie chcesz to nikt cie nie może zmusić.spróbuj zagadać w szpitalu jak to tam wygląda,czy można wcześniej się umówić. U nas też kot świrował w nocy,chciał spać w kołysce Jagody.dzisiaj będzie spacer a potem do teściów.

U nas zima, dziewczyny szalały na śniegu. Jest - 6 więc śnieg poleży.
Nulini - jak mam takie prądy w nogę lewą od biedra do stopy.
Sypią się dzieciątka. Ja też czekam do stycznia a potem puszczam :-)

Ja nie wiem jak to wygląda ... mam się zglosic5 dopiero 5.01 do szpitala do doktorka i umówić się na termin ... to chyba skierowanie dostane ;) albo będzie kazał czekać aż się rozkręci :p

Dzień dobry :-)

Bada a na co je zawiesiliście?

Agulqa prócz nieprzespanej nocy to jak się czujesz? ;-)

My niedawno z łóżka się zwlekliśmy, okna pootwierałam. Jakie fajne powietrze :-)

U nas -2 coś tam popruszyło ale tyle co nic i po mału zanika.

Jeden dzień nie wchodzilsm i takie wiadomości. Wczoraj byliśmy u rodziców i mojej chrzrsnicy potem i dzień zlecial. W nocy za to miałam takie skurcze że myslalam że pojedziemy na IP były co 5 minut, ale po godzinie przeszły więc luz, czekam do stycznia :)
Nareszcie koniec świąt i wraca normalny rytm dnia.
U nas też śnieg padał w nocy, teraz go trochę zostało, ale śladowe ilości.

Miłego dnia dziewczynki.

U nas zima, choć to silnie powiedziane :p w nocy napadało i taka cwarstwa 2mm śniegu sobie leży :p

Ja jeszcze w łóżku gnije, nie chce mi się wstawać, Ola spala u teściów (" cieszcie się ostatnimi chwilami wolnymi") ale już mi w brzuchu warczy i pora wstać jeść :p

Ale teściu wczoraj dzika na obiad zrobił pyyyyyyszny!!!! Dziś kaczucha :)

Mam teorie dlaczego tak późno zaczęły dzieci wychodzić styczniowe :D tyle się nasłuchaly o świątecznej wyżerce, że chciały trochę popróbować, a jak inaczej tego dokonać jak od środka brzucha ;) teraz polecą dzieci raz raz raz.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!!!
No ja jutro mam się zgłosić na IP, ale co będzie, to się okaże. Jakby mnie mieli w szpitalu zostawić o niczym na przykład do poniedziałku, to bym im chyba uciekła. Mam takie okropne noce ostatnio, że nawet ze swojego wygodnego wyrka wstaję obolała, a co mówić w szpitalu.

A dziś czekam czy się mój tatuś odezwie. Zapowiadał się, że przyjedzie.

Do góry