reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl zgadzam sie z Doggi po kanalowce juz nie powinno nic bolec, ani pulsowac... chyba ze bezposrednio po robieniu zeba i jakis czas po.

McPearl a miałaś z endoskopem czyszczony kanał? Nie zawsze po kanałówce jest martwy ząb, zależy jak to wyglądało przed czy była zmartwica (czy jak to się nazywa, już zapomniałam) Ja żywego zęba normalnie po kanałówce mam ale na szczęście 2 wizyty i ząb lala zrobiony. Tyle że jak mi go rozwiercił (a już wcześniej dużo było w nim grzebane za dzieciaka) to mało zęba zostało i będę musiała sobie taką nakładkę na niego zrobić żeby ładnie wyglądało choć to 5 jest. No i na razie nie mam stałej plomby.

Idę się kąpać po mału i poprzeglądam posty jeszcze bo widzę coś się dzieje :-)

Ewi kciuki!!! Dawaj nam znać co się będzie działo :-D :-)

Ostatnia edycja:
Hej laski!

Ewi, powodzenia!!!

Ja umieram. Jestem tak opuchnięta, że nie mogę na siebie patrzeć! Stopy to wyglądają tak jakby powietrze w nie nadmuchał.
Obzarta na maxa, z mega zgaga. 9 miesiac daje mi sie we znaki :(

Heh ja tyle razy miałam zgagę, że na palcach obu rąk policzyć mogę, opuchnięc jakichkolwiek brak ale rozstępy zaatakowały też mój brzuch :-( :-( Boki i pupa to tam nic ale brzuch mnie dobił, mocne nie są ale się robią i będą mocniejsze , doła mam trochę z tego powodu jak sobie o tym pomyślę :-(

Ewi dzialajcie :D

My gramy jeszcze w gry dzieciaków hehe.
Tymko padl, a Nikola ledwo na oczy patrzy, ale jeszcze z nami siedzi hehe.
Wygląda jak na jakimś haju.

Dzieciaki szalały, dostały prezenty i w ogole są w siodmym niebie :D

Miałam ten ząb kanałowo robiony jakiś czas temu z wyciągnięciem nerwów. No i ostatnio jak mnie zaczął boleć to mi facet czyścił jeden z kanałów. Mówił, że takie rzecy dzieją się bo te zęby są połączone np z zatokami i może coś się dziać przy infekcjach. Kurcze, dopiero za niego zostawiłam 350 zł...no ile można? Teraz to zonk bo myślę, że do poniedziałku zamknięte będzie, a tu zaraz rodzić mi przyjdzie. Może minie, chusteczka wie.

Nasz młody dostał szału na punkcie tej kopary na pilota. No, i może trochę przy ciastolinie majstruje :-)

reklama
Do góry