reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

femme Ty jej tak nie pokazuj! Bo będzie mały kotnapping, jest booooooska :-)

Mommy i pewnie teraz siedzi i czeka, aż burza minie :-D Kiedy znowu wróci do łask..

Dziewczyny ale mam bolesne skurcze nagle, całe podbrzusze mnie boli aż, masakra.. oby chwilowo

reklama
Femme, no faktycznie fajny :) Ja lubię sie tulic wiec i zwierze które lubi sie tulic mieć muszę :)

Mommy, no rozumiem Twoje zdenerwowanie. Też bym się wkurzyła.

femme, węże są CUDOWNE!!! Uwielbiam!!! Cudowne w dotyku stworzenia :-D

Ja mam psa-debila jamnika i kota-pieszczocha, ale kot jest z nami już 8 lat i jest niesamowitym kotem, można z nim robić co się chce, Młoda za niemowlaka strasznie go tarmosiła, a on nigdy w życiu nic jej nie zrobił ;-)

Jenn no dokładnie :-D Picza jedna. Za kare dostanie w styczniu pik pik w dupę na wściekliznę bo może coś jej tam szura we łbie :-D

Nulini moja już miała bliskie spotkania z małymi dziećmi-dzielna była, że tak napiszę.... Pewnie jak małego przywieziemy do domu to będzie zdziwiona co to przyjechało, co tylko hałasuje i smrodzi :-D Se pomyśli no 2 dni i gdzieś oddadzą a tu dupa, nowy członek rodziny na stałe :-D

Eh... idę dalej zakupy rozpakowywać.... Pranie jedno złożone, drugie powieszone, prezenty spakowane i do końca rozpakowac wszystko muszę... jutro od rana znowu cyrk.... Rano znajomym prezenty zawieżć muszę, odebrać ciasta, samochód na myjnie zaprowadzić i o 12:30 w domu muszę być... Później tylko po samochód i piernika będę piekła po południu. A w środę jak się obudzę (a mam zamiar pospać) wezmę się za smażenie ryb... No i kużwa przypomniałam se że między 11-12 w środę musze żarcie odebrac na 1 i 2 dzień świąt... eeeehhhhhhhh...... Kiedy ja z dupą siądę? :eek:

Ciekawa jestem czy do świąt paczki i kartki dojdą.... W czwartek wysłałam i chyba jeszcze nie doszły a ja sobie zamówiłam w prezencie pędzle hakuro ale to na bank już po świętach dojdą....

Ostatnia edycja:
nasmażyłam placków ziemniaczanych i poszlam się położyć,przespałam się P i M ubrali choinkę,zrobili mi kawkę,wchodzę na BB,a tu już Elutka rozpakowana,ale super ,Was to zostawić na chwilę :-D:szok:

Mmm zjadlabym placki ziemniaczane... Ja zrobiłam bitki na dzisiaj i jutro i mam już z głowy :p szkoda ze w ogóle nie mam ochoty na mięso... Ale za to mam do tego pysznego ogórka kiszonego :-D

MOMMY ja zamawialam różne rzeczy w piątek i dzisiaj mi dwie paczki doszły ;-) jedna co była wysłana priorytetem a druga kurierem... Ciekawe czy ta zwykła dojdzie jutro

Mi też wszystko doszło oprócz 2 koszulek dla najstarszego ,ja zamawiałam,ale to prezent od mojej mamy i coś czytam nowe komentarze gościa i wątpie czy dojdą przed świętami :-p większość pisze,że za długi czas oczekiwania

My na szczęście już wszystkie prezenty mamy.
Jeszcze tylko musze popakować te, których nie mogłam dosięgnąć sama :p

Mąż wrócił z pierwszą partią zakupów z Biedry, a jutro z rana pojadę po resztę do Intermarche i z głowy.

reklama
Do góry