reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja już w tym roku kevina zaliczyłam i więcej nie chce :-D Dzisiaj ogarniałam to co było na podłodze u małego.... Zdjęcie dopiero w styczniu chyba wstawie jak już będą zasłonki , dywanik i cała reszta ;-) No chyba , że wcześniej będzie ładnie wyglądało :-D

reklama
Ja jakoś mam alergie na Kevina :p
Ile można? :p

Kurde jeść mi się zachciało, a nie mam niczego tak na szybko :p
Na frytki już za późno, bo zanim je upieke to już usnę chociaż zjadłabym takie z octem winnym.
Dobra idę spać, bo jutro busy day.
Ciekawe czego nowego się u gina dowiem :-D

Dobranoc, pchły na noc dziewuszki :-*

Bada zazdroszczę troszkę :-) Nie stresuj się, bo przecież nie ma czym. To już jest koniec tej ciężarnej drogi :tak:

Kolejny dzień niewyspana, no ale dziś trzeba było się zwlec z łóżka przez tą nieszczęsną poradnię. Jedyny plus z tego wszystkiego, że ktg będę miała, to sobie chociaż małego posłucham. Bo dziś mało solidarny z matką i nadal śpi, ma w trąbie, że ja już na nogach :-D Miłego dnia dziewczyny no i powodzenia na wszystkich wizytach! Oby same dobre wieści.. a w sumie tych wizyt wiele nie zostało.

Ja też witam porannie. Wstałam na siusiu i spać nie mogę. Jejciu, dopiero co czekałyśmy na pierwsze usg a teraz zaczyna się rozpakowywanie :)

Emilchen miłego oczekiwania. Dawaj znać w miarę możliwości :)

Bada Ty już na cc idziesz? Trzymam kciuki mamuśka :))) Chwal nam się szybko jak już będziesz po.

Bada, Emilchen trzymam za Was dziewczynki kciuki.
Wracajcie szybko z bobasami :-D

Spałam dzisiaj jak dziecko i jeszcze bym pospała, ale muszę potworki o siebie ogarnąć.
Najpierw przedszkolu, później gin, a jak kasa z ZUSu wpłynie to świąteczne zakupy.

Miłego dnia :-)

reklama
bada, emilchen, kciuki zaciśnięte!!!

Ja dziś Młodą w domu zostawiłam, potwornie kaszle, z nosa się leje, masakra :-(
Muszę pranie przystawić i w teren iść, bo chciałabym skończyć tą inwentaryzację w tym roku...

Do góry